Njoftime IO icon

Njoftime IO APK

The description of Njoftime IO

Njoftime (IO) është një aplikacion i cili mund t'ju vij në ndihmë për të publikuar njoftime te ndryshme ose per të gjetur mallra apo shërbime të cilat ofrohen nga kompani apo individë të shpërndarë në Shqiperi, Kosove, Mal i Zi, Maqedoni, Greqi dhe Itali.

Qëllimi i këtij projekti është i thjesht dhe i qartë, mundësia për të patur gjithë informacionin që keni nevojë në xhepin tuaj. Android & iPhone & Web Application.

Funksionalitetet -

1. Rregjistrimi me foto profili dhe foto kopertine
2. Mundësi rregjistrimi me anë te Facebook
3. Mundësi për të komentuar në njoftime të ndryshme
4. Mundësi për tu abonuar tek kompani apo individë që publikojnë njoftime
5. Mundësi per të publikuar njoftime me foto (sasia dhe madhësia e fotove e pa limituar), kategorizim personal, vendëndodhje gjeografike, përshkrim i detajuar.
6. Kërkim inteligjent
7. Mundësi për të bërë share njoftimet në rrjete sociale
Show More

What's new

2015-11-25
Përmirësim i proçedurës së rregjistrimit
Advertisement
Njoftime IO APK Version History
Request Njoftime IO UpdateRequest Update
Njoftime IO 2.3.7 for Android 4.0+ APK Download

Version: 2.3.7 (23) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-11-25

Signature: 104af97b4f8264587bfa176d8eb84f4d1833d804 Njoftime IO 2.3.7(23) apk safe verified

APK File SHA1: 931f32ea52fa1fa86efa6dd62da11d41eedbc48d

What's new: Përmirësim i proçedurës së rregjistrimit

Download APK(9.5 MB)

Njoftime IO 2.3.6 for Android 4.0+ APK Download

Version: 2.3.6 (22) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-11-19

Signature: 104af97b4f8264587bfa176d8eb84f4d1833d804 Njoftime IO 2.3.6(22) apk safe verified

APK File SHA1: b8b2d9160df803634b780590e020bbed6dc07def

What's new: Eshte shtuar prezenca e perdoruesit online, kjo si modul paraprak i li More...

Download APK(9.5 MB)

Njoftime IO 2.3.3 for Android 4.0+ APK Download

Version: 2.3.3 (19) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-08-25

Signature: 104af97b4f8264587bfa176d8eb84f4d1833d804 Njoftime IO 2.3.3(19) apk safe verified

APK File SHA1: e2bf12da5946b3f9972fcb6859634f5f41dcc6e5

What's new: Përmirësim i performancës në kohën e ngarkimit të fotove

Download APK(9.1 MB)

Njoftime IO 2.3.2 for Android 4.0+ APK Download

Version: 2.3.2 (18) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-08-20

Signature: 104af97b4f8264587bfa176d8eb84f4d1833d804 Njoftime IO 2.3.2(18) apk safe verified

APK File SHA1: ab88f492cf65ec078ee96fe24e90bce59ede0d1b

What's new: Përmirësim i komunikimit me email midis përdoruesve.

Download APK(9.1 MB)

Njoftime IO 2.3 for Android 4.0+ APK Download

Version: 2.3 (17) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-08-09

Signature: 104af97b4f8264587bfa176d8eb84f4d1833d804 Njoftime IO 2.3(17) apk safe verified

APK File SHA1: ef29bbaab7f85c717375edc6bb5908cd3e3d6513

What's new: Përmirësim i performancës.

Download APK(9.1 MB)

Njoftime IO 2.2 for Android 4.0+ APK Download

Version: 2.2 (16) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-08-01

Signature: 104af97b4f8264587bfa176d8eb84f4d1833d804 Njoftime IO 2.2(16) apk safe verified

APK File SHA1: f36c89a4f0370400a42087d14a22d7c7c5d9a1f5

What's new: Përmirësim i performancës.

Download APK(9.1 MB)

Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App