We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
NHG Rx icon

NHG Rx

1.2 for Android

The description of NHG Rx

NHG Rx is de snelste en eenvoudigste manier om een uitgebreid farmacotherapeutisch kennisaanbod bij de hand te hebben. NHG Rx is ontwikkeld voor huisartsen, praktijkondersteuners, medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en apothekers.

NHG Rx geeft u direct toegang tot het NHG-formularium in aanvulling op het elektronisch voorschrijfsysteem Prescriptor. Prescriptor is geïntegreerd in het medisch dossier van de patiënt en geeft beslissingsondersteunend advies. Het beschikt als multisource EVS-module over een veelheid aan informatiebronnen. Het NHG-formularium is de kern van de NHG Rx app en EVS Prescriptor.

Met NHG Rx komt u snel en veilig bij de belangrijkste farmacotherapeutische kennisbronnen. NHG Rx is ontwikkeld in samenwerking met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) door Digitalis Rx. NHG Rx is daarom gratis voor leden van het NHG.

Digitalis Rx draagt voor haar producten en diensten de CE markering.
Show More

NHG Rx 1.2 Update

2018-01-16
Ondersteuning voor oudere Android versies

NHG Rx Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App