NFCMessages icon

NFCMessages APK

6 votes, 2.8/5

The description of NFCMessages

Üzenj a világnak, olvasd, értékeld és oszd meg saját és mások üzeneteit az NFC Messages matricák segítségével!

Az NFC Messages egy helyhez kötött virtuális üzenőfal, ahová bárki feltöltheti mondanivalóját. Az üzenetek az NFC Messages matricákban található NFC-s chipen tárolódnak.
Az NFC Messages biztosítja gondolataid, vicceid vagy akár a barátaidnak szóló személyes üzeneteid eljuttatását az NFC Messages matricákon keresztül.
Ráadásul a matricákon lévő üzenetek elolvasásához még mobilinternet kapcsolatra sincs szükséged! 
Keresd meg a matricákat az alkalmazásban és a honlapon található térkép segítségével és töltsd fel minél több helyre üzeneteidet, hogy minél többen láthassák azokat!

Szerezd meg a nap, a hét, vagy az év legjobbra értékelt üzenete címet! Számít az üzeneted által megtett kilóméter is. Annál értékesebb az üzeneted, minél több és távolabbi városban lévő matricán bukkan fel újra meg újra.

Küldd el nekünk kedvenc helyeidet és mi igyekszünk lehetővé tenni, hogy azokon a helyeken is üzenhess az NFC Messages matricákon keresztül!

További részletekért keresd fel weboldalunkat a www.nfcmessages.com címen!

LEGYEN TIÉD A NAP, HÉT VAGY AZ ÉV ÜZENETE

Szerezd meg te a legjobb értékelést azon a napon héten vagy évben.
Számít az üzeneted által megtett kilóméter is! Annál értékesebb az üzeneted, minél több és távolabbi városban lévő matricán bukkan fel újra meg újra. A legtöbb kilómétert megtett üzenet
publikálásra kerül a Facebook oldalunkon.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App