Nexus ERP Apps icon

Nexus ERP Apps APK

The description of Nexus ERP Apps

Această aplicație extinde Nexus ERP pe dispozitive cu android pentru soluții și funcționalități mobile, la purtător.

Nexus ERP Apps este o colecție de aplicații mobile integrate nativ cu aplicațiile noastre Windows ERP, SFA, HR, Retail, etc.

Nexus ERP Apps conține următoarele aplicații:
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

RAPOARTE online PDF pentru orice raport configurat în Nexus ERP și disponibile pentru descărcare, vizualizare si tipărire + Rapoarte Favorite + Acces la Arhiva de documente din Nexus ERP.

BORD analiza afacere structurat pe zone de interes: Vânzări, Încasări, Produse, Agenți, Clienți, Venituri, Cheltuieli, etc + Configurabil pentru diverse tipuri de activități.

VÂNZĂRI mobile prin modulele Facturare, SFA, CRM și Retail.

RESURSE UMANE cu Teste și Cursuri online pentru salariați și Evaluarea periodică a salariaților.

PONTAJE pentru salariați + Gestionarea cererilor de concediu de odihna + Acces salariați pentru fluturași, adeverințe, etc.

MANAGEMENT ECHIPA cu trasarea și urmărirea activităților pe proiecte, pe workflow-uri, stadii, etc. + Agenda activități salariați și completarea stadiilor activităților alocate.

NOTIFICĂRI și noutăți din diverse zone ale Nexus ERP sau ale site-urilor integrate + Notificări Push

MESAGERIE intre utilizatorii Nexus de tip Chat + Alerte sistem


Nexus ERP Apps vine cu următoarele funcționalități:
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

NOTIFICĂRI PUSH pentru a va atenționa, chiar și cu aplicația închisa, despre tot ce considerați ca este important sa aflați imediat.

TIPĂRIRE directa pe imprimante mobile BLUETOOTH din aplicațiile de vânzări pentru facturi, chitanțe, avize, comenzi, etc.

TIPĂRIRE directa rapoarte PDF pe imprimante fixe (laser, jet, etc) integrat cu Samsung Mobile Print.

TIPĂRIRE Cloud rapoarte PDF pe imprimante fixe (laser, jet, etc) integrat cu Google Cloud Print, Print Share, etc.

Emitere BONURI FISCALE pe case de marcat și imprimante fiscale din aplicația mobila de vânzări Retail. Pentru început am integrat dispozitivele Datecs si Tremol (Total, Activa).

SCANNER pentru coduri de bare produse direct cu camera foto a telefonului.

Monitorizare GPS pentru locațiile unde se validează sau listează documente: comenzi, facturi, chitanțe, etc. Agenții de vânzări pot fi monitorizați online pe Google Maps, inclusiv istoricul traseelor parcurse.

NAVIGARE către următoarea locație de livrare/facturare (mod Driving, Walking, sau Bicycling) integrată cu Google Navigation, Google StreetView şi Waze.

Design RESPONSIV pentru a arăta bine pe ecrane de diverse mărimi, atât pe telefoane cât și pe tablete.
Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App