NexT Treasure Hunt icon

NexT Treasure Hunt APK

The description of NexT Treasure Hunt

Festivalul Internațional de Film NexT împlinește anul acesta 10 ani!

Pentru că am crescut împreună, vrem să vă aducem aminte de locurile inedite ale Bucureștiului unde am devenit NexTies Forever. Aplicația NexT Treasure Hunt vă va plimba prin diferite locații ale festivalului de la cele nouă ediții de până acum, iar la a 10-a locație vă veți putea trage sufletul și desfăta cu o proiecție surpriză.

Primii 10 care ajung la cea de-a 10-a locație vor primii festival-pass-uri, dar nici restul nu pleacă acasă cu mâna goală - pentru ei avem pregătite bilete la proiecțiile din cadrul acestei ediții a Festivalului Internațional de Film NexT.

Cum participi:
- Tot ce trebuie tu să faci este să-ți descarci aplicația, să vii singur sau însoțit de cel mult trei prieteni la fântâna de la Universitate, pe 2 aprilie, la ora 14:00 și să intri în cursă.
- La Universitate noi îți vom da primul cod pe care să-l introduci în aplicație și atunci vei primi primul indiciu.
- Indiciile sunt compuse din mai multe imagini. Primele litere ale cuvintelor reprezentate de imagini formează o anagramă.
- Rezolvând anagrama vei afla următoarea locație la care trebuie să mergi, unde vei găsi următorul cod.

Și tot așa până când ți-ai luat porția de București și de primăvară și ajungi la a 10-a locație, unde te așteptăm cu premii în abonamente și bilete la NexT. Tot ce-ți mai rămâne atunci de făcut e să te afunzi în scaun și să-ți iei porția de filme la proiecția specială.

---

Aplicația a fost concepută pentru ecranele de min. 4,5 inci, dar va funcționa pe toate mărimile de ecrane.

Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App