We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Nemvasalok - vasalásmentes OLYMP és ETERNA ingek icon

Nemvasalok - vasalásmentes OLYMP és ETERNA ingek

1.0 for Android

The description of Nemvasalok - vasalásmentes OLYMP és ETERNA ingek

A vasalásmentes ingekre gyakran úgy gondolnak, mint a mesebeli egyszarvúra; mindenki hallott már róla, de még senki sem látta őket. Ennek ellenére manapság már meglepően széles választék áll rendelkezésére az ingvasalást örökre száműzni kívánóknak.

Ezek az ingek a vasalásmentes tulajdonságaikat nem a pamut alapanyagba kevert műszállal vagy különleges szövésükkel szerzik meg, hanem az alapanyag vagy a késztermék hőkezelésével. A gyártás során az eredetileg tömör pamutszálakat üreges szerkezetűvé alakítják. Az ilyen módon kezelt pamutszálak a kezeletlen szálakkal ellentétben mosás után igyekeznek visszanyerni eredeti, egyenes alakjukat.
Amennyiben az így kezelt anyagokból készült ingeket vállfán, függesztve szárítjuk meg, a száradás után lényegében nem marad gyűrődés az anyagban és szükségtelenné válik az ing viselés előtti vasalása.

Áruházunkban lévő összes ing megfelel az Öko-Tex 100 szabvány szigorú követelményeinek. Bőrbarát, bőrt irritáló vegyszermaradékokat nem tartalmaz.
Show More

Nemvasalok - vasalásmentes OLYMP és ETERNA ingek Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
More From Idealisator Hungary LTD
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App