Nameit - Wat je noemt me!? icon

Nameit - Wat je noemt me!? APK

129 votes, 4.7/5

The description of Nameit - Wat je noemt me!?

NameIt is een sociale gemeenschap voor een slimmere bellen en contacten lijst.

Met NameIt, zal je ontdekken wat andere mensen over jouw denken. Met de vaardigheid van de app die jouw laat zien hoe anderen jouw hebben benoemd in hun telefoon! Ontdek wie jouw een grappige of een speciale bijnaam heeft gegeven! Iedere keer dat iemand jouw mobile nummer toevoegt in zijn/haar mobiel krijg jij een notificatie.

Vanaf nu kan je onbekende nummers identificeren en ongewenste gesprekken blokkeren. Daarnaast kan je spam, telemarketing gesprekken blokkeren of vermijden. Heb je in het verleden een gesprek gehad dat je een nutteloos service aanbood? Vanaf nu kan je dat ontwijken!

NameIt geeft jouw de mogelijkheid om te weten wie jouw nummer heeft opgeslagen op hun mobiel. Door je te verbinden met de NameIt gemeenschap kan je al je verloren contacten terug vinden zelfs mensen die niet in je contacten lijst staan. NamIt geeft jouw het vermogen te zien wie jouw nummer heeft en onder welke naam!

Je zal naam en foto te zien krijgen van de onbekende bellers, zelfs al staan ze niet tussen je contacten.

Een andere service die NameIt aanbiedt is opnames maken van je al je gespreken. Hier mee zal al je gesprekken worden opgeslagen. Je hebt ook de mogelijkheid om ze op te slaan via Dropbox.(wij slaan jouw gesprekken niet op onze servers) Er zijn vele mogelijkheden voor deze service. Bijvoorbeeld dit geeft jouw de mogelijkheid om jezelf terug te horen en waar je je zelf kunt verbeteren in je spreekvaardigheid.

Alleen mensen wie jouw nummer al hebben kunnen zien hoe jij hun hebt benoemd dus wees voorzichtig en waar nodig verander bijnamen van je contacten voor je de app download.

Onze visie:

Een sociale gemeenschap voor slimmere telefoongesprekken, contactenboek en communicatie. Echter wij hebben jouw hulp nodig; we kunnen een betere wereld voor communicatie creëren door elkaar te helpen. Daarom is het erg belangrijk dat jij ons helpt om samen deze gemeenschap te ontwikkelen.

Hoe kan jij ons helpen? Door foto’s en grappige dingen te delen die voorkomen in onze applicatie. En geef ons een 5 steren recommandatie in de app winkel met feedback op hoe we onze service kunnen verbeteren. Sluit je aan bij NameIt en vindt een nieuwe manier om contact te leggen.

To see all our terms please read the Terms of our services.

Voor al onze voorwaarden lees alstublieft de gebruikers voorwaarde.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App