We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
N213 icon

N213

5.0.0 for Android

The description of N213

In opdracht van de provincie Zuid-Holland voert Aannemingsmaatschappij Van Gelder in combinatie met Vobi Beton- en waterbouw de reconstructie van de N213 uit. In de app vindt u alle informatie, nieuwsberichten en updates over de werkzaamheden voor het project.

Werkzaamheden

Tussen de Middelbroekweg en de Dijkweg wordt de rijbaan verdubbeld van 2x1 naar 2x2 rijstroken en wordt er geluidsreducerend asfalt aangelegd. Ook wordt langs dit wegdeel het bestaande geluidscherm vervangen voor een hoger scherm en wordt de toegang naar Royal FloraHolland aangepast.

Tussen de Dijkweg en Rolpaal wordt groot onderhoud aan de rijbaan uitgevoerd en wordt een fietstunnel gerealiseerd bij de rotonde aan de Bosweg. Deze bestaande rotonde wordt uitgebreid met een extra aantakking voor de ontwikkeling van bedrijventerrein Elsenbosch.

Tussen Rolpaal en de aansluiting met de N211 wordt de rijbaan versmald, vindt er groot onderhoud plaats en wordt de bestaande grondkerende constructie langs het water vervangen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid was onderdeel van de uitvraag en EMVI, de inschrijver werd uitgedaagd de milieubelasting van het werk te minimaliseren, aantoonbaar gemaakt middels een MKI-berekening. Met diverse slimme oplossingen heeft Van Gelder de MKI-waarde van het werk, ten opzichte van de referentieberekening van de opdrachtgever, met 47% weten te verminderen.
Show More

N213 Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App