MyPLUS icon

MyPLUS APK

32 votes, 4.3/5

The description of MyPLUS

Përdorni shërbimin më të ri pa pagesë My PLUS nga çdo telefon për të marrë informacion rreth balancës tuaj si dhe shumë informacione të tjera të nevojshme.

Ky shërbim aksesohet nga çdo aparat celular i lidhur me internetin e PLUS pa pagesë nga të gjithë abonentët me parapagesë. Ju nuk keni nevojë të regjistroheni në këtë shërbim pasi sistemi do të njohë automatikisht numrin tuaj të celularit nga i cili aksesoni adresën.

Me shërbimin My PLUS ju mund të:
Kontrolloni balancën tuaj
Kryeni transferta krediti
Kryeni transferta njësish
Aktivizoni paketa të ndryshme ose të ndryshoni planin tuaj tarifor
Kryeni rimbushje të numrit tuaj ose të numrave të tjerë me parapagesë
Përdorni shërbime të tjera si, menaxhimi i listës Miqtë PLUS, aktivizimi i PLUS Call Me etj.

Shënim:
Ky shërbim mund të aksesohet vetëm nëpërmjet aparateve telefonike që përdorin internetin e PLUS dhe jo internet nga operatorë të tjerë ose internet me kabëll.

Use the latest free of charge service My PLUS from every phone device in order to get information about the balance of your account and also a lot of other valuable information.

This service can be accessed from any type of mobile phone using PLUS internet for free for all prepaid subscribers. You don’t have to register to use this service, because the system will automatically recognize your mobile phone number from which you access the address.

Using My PLUS service you can:
Check your account balance
Perform credit transfer
Perform unit transfer
Activate different packages/bundles or change your actual tariff plan
Recharge your own or other prepaid numbers
Use other services like, Miqte PLUS list management, PLUS Call Me service activation etc.

Note:
This service is accessible only from phone devices that use PLUS internet and not from other operators’ or cable internet

Show More
MyPLUS APK Version History
Request MyPLUS UpdateRequest Update
MyPLUS 1.1 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.1 (4) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-03-01

Signature: f15a59d60f59b04f09160e2c14b8ee2c3f2302fa MyPLUS 1.1(4) apk safe verified

APK File SHA1: 3511432d5db005eace87ccf3dfb5f40740df2d3e

Download APK(245.7 KB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App