MY GPS icon

MY GPS APK

  • Author:

    expressapps

  • Latest Version:

    1.0.0

  • Publish Date:

    2014-08-20

The description of MY GPS

This is a general route planning application and its available when ever you need it since its resides in your mobile device. Of course, it's a mobile application and for using it correctly you need to use a modern mobile browser like Chrome. At any time when you need to design your route all you need to do is just type in your destination. The default starting point for this app is Gainesville, FL. When you entered your destination it will show you the step-by-step route, including toll roads and other restrictions if there is any. So it's like a GPS - only it doesn't talk! You can create a printable map version as well - print it so you can follow your journey not only by watching your device but from your lap as a printed map. To design your trip click the flag below. If you like the application and using it - consider to invite our developers for a cup of coffee by clicking the DONATION button. It's still much cheaper than a GPS.

Ez azaz általános útvonal tervező amire akármikor szükséged lehet és ez mindig kéznél van a telcsidben. Természetesen mivel mobile alkalmazás modern nézőkét kell használni. Bármikor akármilyen útvonalat tervezhetsz beleértve Magyarországon belül vagy Magyarországról kiindulva teljes Európát ráadásul Angliát is. Az alkalmazás alapértelmezett kiinduló pontja Budapest és csak az általunk meghatározott célpontot kell beírni ezután az útvonalat lépesről lépésre mutatja. Az útvonal tervező a kiinduló és a célpont meghatározása között, mutatja a fizetős utakat, Autó szállítást is. Szóval olyan mint egy GPS csak nem beszél! Készíthető teljes térképnézet nyomtatható változatban az útvonal tervezésről így nem csak telefonunkon hanem az ölünkből is végig követhetjük az utazásunkat. A tervezéshez nyomjunk az alábbi gombra. Amennyiben tetszik és hasznát tudod venni ajándékként meg hívhatod fejlesztőinket egy kávéra a DONATE gombra kattintva. Még mindig sokkal olcsóbb mint akármelyik GPS.

Show More
Advertisement
MY GPS APK Version History
Request MY GPS UpdateRequest Update
MY GPS 1.0.0 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.0.0 (1) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-06-12

Signature: 28644975725e6810b8c8e53787f364a4551d6c96 MY GPS 1.0.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: 3f536433e43d2d0d6a2e6353f470caedeae0a513

Download APK(469.2 KB)

Comment Loading...
Ooops! No such content!
MY GPS Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App