We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
MUSE mojEkolo icon

MUSE mojEkolo

1.0 for Android

The description of MUSE mojEkolo

MUSE mojeEkolo je varovana kolesarnica za shranjevanje in polnjenje do 8 električnih koles s proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov energije – solarnega napajanja. Vsako parkirno mesto za e-kolo ima svoj vhod oziroma svoja vrata ter svojo vtičnico za direktno polnjenje in omarico za spravilo osebnih predmetov ali baterije, v primeru, da se kolo ne polni. Vrata kolesarnice imajo vgrajeno električno ključavnico, na katero je priključen sistem za omejitev dostopa. Vstop v kolesarnico je mogoč z mobilno aplikacijo za upravljanje z garažami za e-kolesa. Sistem vstopa ima kontrolni terminal za registracijo, upravljanje, morebitno plačilo ter komunikacijo s posameznimi garažami za e-kolesa. Terminal izpolnjuje minimalne standarde IP54 (prah in voda) ter IK8 (zaščita pred udarci in vandalizmom). Sistem zajema WLAN dostopno točko za priključitev kontrolnega terminala v omrežje. Aplikacija povezuje vse komponente sistema med seboj v računalniško voden sistem za upravljanje garaž. Garaže komunicirajo s strežnikom, na katerem je nameščena programska aplikacija, ki upravlja sistem. Programska aplikacija omogoča preverjanje razpoložljivih garaž preko interneta in mobilne naprave.

Pred prvo uporabo se bodo morali uporabniki registrirati na Občini Grosuplje. Namen je omogočiti storitev brezplačne uporabe – tako hrambe kot polnjenja, je pa potrebno preprečiti uporabo v trajne namene, kot „privatne garaže“, zato je predvidena omejitev cca. 12 ur. Cilj postavitve varovane kolesarnice je spodbujanje ljudi, tako študentov kot drugih, ki se dnevno vozijo na študij ali delo v Ljubljano, k uporabi e-kolesa, kot oblike trajnostne mobilnosti, jim omogočiti, da svoje e-kolo varno shranijo in ga po potrebi tudi napolnijo iz obnovljivih virov energije, dolgoročno z razširitvijo mreže tovrstnih kolesarnic pa prispevati k zmanjšanju prometnih zastojev, zmanjšanju onesnaževanja okolja in hrupa ter spodbijanju trajnostne mobilnosti in pridobivanju energije iz obnovljivih virov.
Show More

MUSE mojEkolo Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App