Munni Vilobí d'Onyar icon

Munni Vilobí d'Onyar

1.11.1 for Android

The description of Munni Vilobí d'Onyar

MUNNI és el canal que tenen els ciutadans per comunicar-se amb el seu Ajuntament de forma gratuïta i fàcil.

MUNNI ha sigut creada per apropar el ciutadà als Ajuntaments. A través de MUNNI es crea un canal de comunicació obert i directe entre els ciutadans i els organismes públics, creant ciutats més transparents i socialment més cohesionades.
Amb MUNNI es manté el ciutadà informat dels esdeveniments locals més rellevants, de les ofertes públiques d’ocupació o dels pressupostos del municipi, entre altres.
A la par, es motiva i es permet als ciutadans participar en la gestió dels assumptes d’interès generals mitjançant suggeriments i notificacions de situacions que el ciutadà consideri s’hagin de corregir.
Per altra banda, amb MUNNI, es proporciona als Ajuntaments un coneixement directe i profund del pensament i les motivacions dels ciutadans.

SERVEIS DE MUNNI:
1. MUNNI permet accedir a les últimes notícies del seu municipi, consultar informació i la agenda dels propers esdeveniments del seu Ajuntament i d’altres entitats del municipi, així com rebre informacions importants de l’Ajuntament com per exemple, les ofertes públiques d’ocupació o els pressupostos del municipi.
2. A més, podran consultar els establiments oberts al municipi, localització al mapa del municipi, fotografies, promocions i ofertes que es realitzen pels mateixos comerços, així com rebre notificacions d’alertes i promocions.
3. Gràcies a MUNNI l’usuari, a més, podrà comunicar als agent municipals les incidències del municipi que s’observen relatives a la neteja, el mobiliari urbà o la via pública, etc., incloent descripció, fotografies i posició GPS.
La comunicació de qualsevol incidència es transmet a l’Ajuntament a través de MUNNI i des d’aquell moment l’atenció de la incidència correspon als serveis municipals competents en cada cas.
4. Por últim, a través de MUNNI es permetrà a l’usuari participar en consultes participatives de forma anònima i senzilla, ràpida i directa.
Show More
Advertisement
Similar to Munni Vilobí d'Onyar
More From Pyxos Technology
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App