Multicopy Event icon

Multicopy Event APK

The description of Multicopy Event

KENNIS + CREATIVITEIT + SALES + ONTZORGEN + PRODUCTIE + LEF = ONZE TOEKOMST!
Soms heb je aan één enkel woord genoeg om te zeggen wat je wilt. Maar als thema voor 2018 hebben we een optelsom van zes woorden nodig. Simpelweg omdat onze groei en onze toekomst gebouwd is op meer dan één pijler en waar we nog heel wat te winnen hebben.

In 2018 introduceren we een heel nieuw programma om het maximale uit ons potentieel te halen. We heten Multicopy The Communication Company en als we iets zeker weten, dan is het wel dat we een breed pakket aan communicatiediensten aan het MKB aanbieden. We hebben de bekendheid, we hebben de lokale relaties en we hebben de ambitie om onze klanten breed terzijde te staan. Dat is hun behoefte en onze omzet.

GEMAKKELIJK GEZEGD
De afgelopen jaren hebben we ons dienstenpakket steeds verder uitgebouwd zodat we niet alleen afhankelijk zijn van druk- en printwerk. Meteen de autoriteit krijgen als de deskundige communicatiespecialist is echter makkelijker gezegd dan gedaan. In de praktijk merken we dat het de ene vestiging gemakkelijker af gaat dan de ander.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Multicopy Event Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Download
APKPure App