We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
MQNC Medicaments que no curen icon

MQNC Medicaments que no curen

2.0031 for Android

The description of MQNC Medicaments que no curen

Campanya a favor de l’accés als medicaments i les donacions apropiades.

Acumulem grans quantitats de medicaments a casa? Quins podem continuar guardant i quins hem de portar al Punt SIGRE? Aquesta dinàmica pretén crear un mapa col·laboratiu sobre l'ús, l'accés i la gestió dels medicaments. Des de l'experiència compartida, volem descobrir i reflexionar sobre què hem de fer amb els nostres medicaments.

Què és Medicaments que no curen

És un projecte de sensibilització i educació per al desenvolupament sobre la problemàtica de les donacions i l'accés als medicaments als països empobrits. 2.000 milions de persones no tenen accés a medicaments essencials de qualitat. El 20% de la població mundial consumeix el 80% dels productes farmacèutics.
L’any 2003 Farmacèutics Mundi i Medicus Mundi Catalunya vàrem iniciar la campanya amb la finalitat de sensibilitzar i transmetre a la població catalana que cooperar no és donar el que ens sobra i d’informar de la problemàtica de les donacions inadequades. Deu anys després, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Barcelona, actualitzem les dades i els materials de la campanya per a que els joves, ciutadans i ciutadanes de demà, participin d’aquestes reflexions.

Pots aprofundir tots aquests conceptes al web www.medicamentsquenocuren.org
Show More

MQNC Medicaments que no curen Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to MQNC Medicaments que no curen
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App