Mojot Vip icon

Mojot Vip APK

1368 votes, 4.2/5

The description of Mojot Vip

Мојот Vip претставува мобилна апликација со која добивате бројни придобивки за Вашиот кориснички број, кои може да ги користите на брз и едноставен начин.
Доколку имате профил на Мојот Vip за најава на нашата веб-страница, истиот можете да го користите и за оваа апликација.

Приватни и Бизнис корисници:
• Преглед на состојбата на Вашата сметка (остварен сообраќај, искористеност на пакети...)
• Активирање и деактивирање услуги (пакети, поставување забрани за роаминг...)
• Преглед на сметките (детални повици, плаќање сметки...)
• Персонализирани понуди и новости за промоции
• Одговор на најчесто поставувани прашања
• Локација на продавници
• Информации за Вашиот кориснички број

Припејд корисници:
• Преглед на состојбата на кредит и искористеност на пакети
• Активирање и деактивирање услуги
• Преглед на надополнувања (надополнување, SOS сервиси...)
• Персонализирани понуди и новости за промоции
• Одговор на најчесто поставувани прашања
• Локација на продавници
• Информации за Вашиот кориснички број

Интернет-сообраќајот е бесплатен преку мрежата на Vip во Македонија, каде што роаминг сообраќајот се наплатува по регуларна цена.

Show More
Mojot Vip APK Version History
Request Mojot Vip UpdateRequest Update
Mojot Vip 1.0 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 1.0 (1) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2015-09-08

Signature: 0b6dedfca6367854a3741c0432e1aef698f7b818 Mojot Vip 1.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: d4eddf8688be4fd41e46d5a42221275126f6b724

Download APK(2.4 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App