Moja Zgrada icon

Moja Zgrada

0.0.3 for Android

The description of Moja Zgrada

Управувањето со станбени згради секогаш бил голем предизвик. Постојат различни методи за решавање на овој проблем.
Тие целосно не се во можност да го олеснат процесот. Достигнувањата на информатичко-комуникациската технологија во
решавањето на различни проблеми е фактор за иницирање на нови можности. Една ваква иновација е апликацијата Моја Зграда која овозможува ефикасен начин на управување со Огласи, Сметки, Анкети, Промоции и Мајстори.
Проблемите со управување на станбените згради останаа во историјата. Биди и ти дел од моја зграда!
Show More
Advertisement
Similar to Moja Zgrada
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App