Moja Petrinja icon

Moja Petrinja APK

The description of Moja Petrinja

Predstavljamo Vam sveobuhvatnu prezentacijsku aplikaciju i promotivni web servis "Moja Petrinja" u sklopu Petrinja SmartCity projekta.

Od već realiziranih fukcionalnosti za istaknuti je mogućnost prijavljivanja problema i nepravilnosti iz domene prometnica, javnih i zelenih površina, divljih odlagališta otpada i sličnog na području Petrinje što će se promptno proslijediti nadležnim službama za integriranje u plan rada ili prioritetno rješavanje ovisno o tipu prijave.

Uz prijavu problema, kao i odgovaranja na ankete kroz koje građani mogu vrlo lako dati svoj glas vezan za aktualna i bitna pitanja - osmislili smo i sustav u kojem građani mogu davati svoje prijedloge i isticati prioritete koji su otvoreni ostalim građanima za glasanje i komentiranje. Na taj način ćemo mi u gradskoj upravi imati daleko bolju viziju gdje i kako djelovati i time osigurati da se sredstva iz gradskog proračuna ulažu u građanima bitne projekte.

I web stranica kao i aplikacija sadrže mnoštvo informacija o Petrinji, petrinjskom kraju, turističkoj ponudi te su dostupne bitne opcije kao što su GPS navigacija do željenih lokacija, pregled vijesti i najave događanja kao i informacije od koristi građanima Petrinje koje su do sada u manjem opsegu mogli dobiti samo na službenim stranicama Grada Petrinje.

Projekt "Moja Petrinja" predstavlja i temelj u kojem će se redovitim proširivanjem funkcionalnosti integrirati brojni javni servisi koje Grad Petrinja ima u planu realizirati.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Moja Petrinja Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App