Moj Germanski Asistent ( Germanski Razgovornik ) icon

Moj Germanski Asistent ( Germanski Razgovornik ) APK

  • Author:

    ZGdevelopment

  • Latest Version:

    1.1

  • Publish Date:

    2018-03-25

The description of Moj Germanski Asistent ( Germanski Razgovornik )

Овој Разговорник е создаден за да и се олесни комуникацијата на сите луѓе кои патуваа во Германија или во некоја друга земја од Германското говорно подрачје. Исто така оваа апликација е соодветна за луѓето кои почнуваа да го изучуваат Германскиот јазик.
Мој Германски Асистент содржи повеќе од 3000 фрази и термини кои се класифицирани во 12 главни категории, кои содржат повеќе подкатегории се со цел олеснување на навигацијата во апликацијата.
Главни категории и дел од подкатегориите:
• Конверзација (Поздрави, Запознавање, Прашања,...)
• Корисни алатки (Време, Денови, Месеци...)
• Гости (Покана, Посета, Семејство...)
• Патување (Со автомобил, Со воз, Со авион...)
• Хотел (резервација, Рецепција, Сместување...)
• Ресторант (На маса, Мани, Јадење...)
• Услуги (Банка, Пошта, Телефон)
• Продавници (Супермаркет, Аптека, Дрогерија...)
• Здравје (На лекар, Кај стоматолог, Кај очен лекар...)
• Култура (Театар, Музика, Кино...)
• Активности (Фудбал, Тенис, Пливање...)
• Работа (Барање работа)

Карактеристики за апликацијата:
• 100% Бесплатна
• Не е потребна интернет конекција – користете ја било кога и било каде
• Кликнете на саканата фраза или термин на Македонски јазик за да го добиете преводот на Германски јазик кој имате можност истовремено да ја/го слушате на Германски јазик за да го слушнете точниот изговор
• Пребарување на фраза или термин – едноставно кликнете на иконата “лупата” и ќе добиете можност за пребарување

Доколку имате било какви забелешки за тоа како да ја подобриме апликацијата, ќе ви бидеме однапред благодарни, доколку ни ги испратите вашите забелешки на: info@zgdevelopment.com.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App