We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Mobilne Aplikacije icon

Mobilne Aplikacije

2.186.12 for Android

The description of Mobilne Aplikacije

Svi znamo da se u modernom poslovnom svetu sve menja munjevitom brzinom, a opstaju samo oni koji te promene prate. Takođe, svi znamo i da je cilj svakog biznisa da poveća broj kupaca i da ih učini lojalnim pre nego što to učini konkurencija. Jer svaki kupac je važan. A da biste došli do svojih potrošača, morate znati gde su oni.

Vi prosto i ne možete priuštiti sebi da ne iskoristite ovaj moćni marketinški alat. On vam daje mogućnost da se na najneposredniji mogući način obratite svojim klijentima i ponudite im vaše proizvode i usluge. Non stop. Pre nego što to uradi konkurencija.

Onda, kako najlakše i najbrže doći do novih i zadržati stare kupce u ovom trenutku? – Definitivno preko mobilnih aplikacija.

Na sreću mobilne aplikacije više nisu privilegija bogatih kompanija, ne iziskuju velika ulaganja, niti posebnu obuku i opremu. Mogu ih priuštiti i mala i srednja preduzeća. Sada i vi možete kroz PUSH NOTIFICATIONS direktno i svakodnevno obaveštavati vaše klijente o popustima, akcijama, novim proizvodima i uslugama, novim lokacijama…

Mi vam nudimo mobilne aplikacije potpuno optimizovane za vaš posao za Android i IOS operativne sisteme, koje će vaši kupci potpuno besplatno preuzimati sa AppStore ili PlayStore prodavnica. Vaše je samo da ih obavestite da potraže i jednostavno instaliraju vašu aplikaciju.

Naše mobilne aplikacije se izrađuju u kratkom roku, jednostavne su za korišćenje, sa kvalitetnom softverskom podrškom i pristupačnom cenom.

Upotrebom mobilnih aplikacija imate višestruku dobit:

Non stop 24/7 ste vidljivi vašim kupcima
Imate direktan i neposredan kontakt sa kupcima i klijentima
Kupci će odmah saznati za vaše nove proizvode, akcije, popuste, pa ćete lakše rasprodati zalihe
Stvorićete lojalne kupce koji kupuju više i uvek kupuju kod vas
Građenje brenda i prepoznatljivosti na tržištu
Prednost nad konkurencijom
Bolja posećenost i pozicioniranje web sajta na pretraživaču
Korisnici će vašu aplikaciju nalaziti po rečima koje se odnose na vaš posao (npr. „selidbe“) u Google i Apple prodavnici, a vi određujete ključnu reč
I na kraju, najvažnije – veći promet i veće prihode
Kako mobilne aplikacije funkcionišu na konkretnim biznisima?

Potrebno je da odvojite vremena koliko vam je potrebno za pisanje kraće objave na društvenim mrežama i kreirate PUSH NOTIFICATION … I vaši kupci će ODMAH saznati za sniženje, rasprodaju, happy hour, novu uslugu, proizvod ili bilo koju novinu u vašem poslovanju.

Restorani i picerije mogu obavestiti svoje mušterije o dnevnom meniju i specijalitetu dana, lojaliti programu, ponuditi specijalne kupone i oglasiti akcije na neke proizvode.

Maloprodajni objekti (butici, prodavnice sportske opreme, samoposluge, optike itd) mogu svakog trenutka da obaveste svoje kupce o najnovijim artiklima, lojalti programu, popustima, akcijama direktno na kupčev telefon iste sekunde

Agencije za promet nekretnina (real estate) mogu slati push notifications o novim ponudama, slobodnim terminima obilazaka, skice rasporeda ili čak i virtuelne ture kroz nekretnine koje žele da prodaju i iznajme. Na taj način štede i vreme i novac sebi i svojim klijentima

Frizerski i kozmetički saloni mogu slati kupone, obaveštavati klijente o novim uslugama i proizvodima, o promenama u radnom vremenu ili slati podsetnike o zakazanim terminima.

Teretane i fitness treneri kroz notifikacije mogu podsećati svoje korisnike na vreme održavanja treninga, o novim programima i davati specijalne popuste.

Kafe i barovi kroz push notifikacije imaju mogućnost da obaveste svoje goste o specijalnim događajima, happy hour-u, VIP dešavanjima, popustima, otvaranju bašte i sl.

Zubarske i lekarske ordinacije mogu povećati svoju posećenost nudeći specijalne ponude i popuste na određene usluge (izbeljivanje zuba, određeni specijalistički pregled…), podsećajući pacijente na zakazani termin ili prodajom određenih proizvoda putem aplikacije (konac za zube, četkice ili neke od farmaceutskih proizvoda za negu i lečenje).
Show More

Mobilne Aplikacije Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
 • V2.186.12 1.7 MB APK

  Mobilne Aplikacije

  2017-01-19

  Mobilne Aplikacije 2.186.12 (1467723208)

  Update on: 2017-01-19

  Requires Android: Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

  Signature: f3eac7a4aacae7a8585dc87e3876e4036340bf9a Mobilne Aplikacije 2.186.12(1467723208) safe verified

  Screen DPI: 160-480dpi

  Architecture: universal

  File SHA1: e2d1506979ca854b6aeb12a68d3e4e5246edbd78

  File Size: 1.7 MB

  Download

Comment Loading...
Ooops! No such content!
Download
APKPure App