Mobi Reklam - Inköpslista icon

Mobi Reklam - Inköpslista APK

  • Author:

    Billa Soft

  • Latest Version:

    1.3.0

  • Publish Date:

    2014-10-18

The description of Mobi Reklam - Inköpslista

Mobi Reklam – Reklamblad samlat på en och samma plats.

De flesta av oss står inför samma problem med flygblad; vi är trötta på att samla på oss högar av flygblad för att därefter kasta dem. Hursomhelst vill vi inte släppa tagit av dem, rädslan över att missa veckans erbjudande är största anledningen.

Lösningen på problemet är Mobi Reklam app, Mobi Reklam ger dig flygblad från livsmedelsbutiker och detaljhandelskedjor i din stad. Ett klick bort och ni kan komma åt alla reklamblad när och var du vill. Med vår webb och mobila applikation, behöver du inte få flygblad i din brevlåda.

Med Mobi Reklam appen kan du läsa ditt reklamblad när det passar dig. När du är hemma, på resande fot eller ute och handlar.

Vi erbjuder även funktionen inköpslista på vår app. Denna funktion hjälper hushåll med att spara framtida shoppinglistor som kan plockas fram när veckohandeln sker.


Tillgängliga återförsäljare:
- Netto
- Lidl
- Elgiganten
- ÖoB
- Jysk
- Rusta
- Citygross
- Jula
- Hemköp

Städer: Alla städer i hela Sverige där du kan hitta de senaste erbjudande från din lokala återförsäljare.

Status: Appen är i betaversion och uppdateras kontinuerligt.

Om du har några förslag på ändringar, idéer, frågor, kommentarer eller annat feedback på appen. Tveka inte på att skicka dina synpunkter till info@mobireklam.se

Flygblad, kolla in veckans reklamblad, kampanjblad,matpriskollen, hitta dom bästa erbjudanden, från Stockholm, Malmö, Skåne, Göteberg, Lund, Uppsala, Linköping, Kalmar, Karlskrona, Karlsham, Växjö, Jököping, Kiruna.

Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App