MKBroevi icon

MKBroevi APK

66 votes, 3.9/5
  • Author:

    mynumis10

  • Latest Version:

    1.8

  • Publish Date:

    2013-09-08

The description of MKBroevi

If you don't have Macedonian phone numbers in your contact lists, there is no need to install this application.

Апликацијата го соопштува името на операторот кога правите повик кон македонски телефонски број, кој е внесен во вашите контакти. Покрај тоа се генерира листа од времетраењето на вашите разговори, групирани според операторите. Врз основа на ова може да донесете заклучок дали се наоѓате на вистинскиот оператор, или има потреба да го промените(на пр. ако правите најмногу повици кон оператор различен од оној на кој припаѓа вашиот телефонски број).

При првото стартување на аплиакцијата потребно е да направите синхронизација. При синхронизација, се користи интернет врска и се превземаат информаци од сервисот на АЕК (www.aek.mk - Преносливост на броеви). Интернет врската НЕ е потребна при користење на останатите услуги во аплиакцијата.

Show More
MKBroevi APK Version History
Request MKBroevi UpdateRequest Update
MKBroevi 1.8 for Android 2.1+ APK Download

Version: 1.8 (8) for Android 2.1+ (Eclair MR1, API 7)

Update on: 2016-01-31

Signature: 0967a57b1512040617f03fb9b16ce536bf469b87 MKBroevi 1.8(8) apk safe verified

APK File SHA1: 35b23f93e6e54e3bbc1540427cba2212aa933dc9

What's new: читање на броеви од именик (поправка)АЕ More...

Download APK(578.6 KB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App