Mjedisi im icon

Mjedisi im APK

37 votes, 4.5/5
  • Author:

    Expapp

  • Latest Version:

    1.2

  • Publish Date:

    2015-09-26

The description of Mjedisi im

Mjedisi im është një aplikacion i krijuar me qëllim për të inkurajuar pjesëmarrjen e qytetarit në përmirësimin e mjedisit, duke raportuar shkelësit dhe raste kundravajtjesh te: prerjeve të pyjeve, zjarrvënies së qëllimshme të pyjeve dhe kullotave, ndojtjes akustike, ndotje dhe zhurma të shkaktuara nga ndërtimet, hedhjes së mbeturinave në vende të papërshtatshme dhe shumë të tjera që dëmtojnë mjedisin ku ne jetojmë.Pas raportimit tuaj me anë të këtij aplikacioni, strukturat e dedikuara të Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit dhe Pyjeve do të vihen menjëherë në lëvizje për marrjen e masave ndaj shkeljeve të raportuara. Aplikacioni është krijuar në përputhje me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale të individit. Përdoruesi mund të zgjedhë të mbetet anonim.
Ky aplikacion u realizua nga ISHMP në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit.
Show More
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App