Mitt lugn icon

Mitt lugn APK

The description of Mitt lugn

I vår vardag med överflöd av information, många stressfaktorer, högt tempo med många val och konfliktsituationer behöver alla få mer tid för lugn och ro. Forskning och erfarenhet visar att regelbundna enkla övningar med våra metoder ökar välbefinnande och minskar stress, våld och aggressivitet.

”Mitt lugn” innehåller en del av de övningar som Drömmen om det goda tagit fram de senaste tio åren i nära samarbete med lärare och andra pedagoger. Övningarna är utformade av Anna Bornstein som också är initiativtagare till Drömmen om det goda.

Målgruppen för den här appen är gymnasieelever och den är tänkt att fungera som en verktygslåda för att hitta tillbaka till sitt inre lugn i vardagen. Appen är producerad Inom projektet ”Mitt lugn” som stöds av Allmänna Arvsfonden. I projektet är gymnasieungdomar på flera orter i Sverige delaktiga i utformningen av appen och de påverkar också vilka övningar som ska finnas med i appen.

Drömmen om det goda ger förskolebarn, elever och inte minst lärare en möjlighet att utveckla ett eget förhållningssätt för att hitta lugn och ro. Lugn och ro är en tillgång i vår stressade värld och en värdefull erfarenhet att ta med sig genom hela livet.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App