Mit overblik icon

Mit overblik APK

The description of Mit overblik

Mit overblik er en app udviklet af Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). Den er til dig, der som ung står midt i en konflikt med dine forældre, øvrige familiemedlemmer eller andre personer, der udsætter dig for trusler, pres og forsøger at kontrollere dine handlinger. Måske er du flygtet hjemmefra og bor på en institution, hvor det kan være uoverskueligt, hvad der kommer til at ske i fremtiden.

Derfor fungerer appen som en slags dagbog med plads til dine tanker og drømme. Den fungerer også som et overblik over hele dit forløb, lige fra du flytter ind på en bestemt boform, til du på et tidspunkt flytter derfra og skal starte din egen tilværelse. Med Mit overblik kan det blive lidt lettere at opnå dine drømme og mål – både alene og sammen med din kontaktperson.

Mit overblik indeholder seks temaer, som det kan være rart at få lidt overblik over. Temaerne er:

- Information
- Sikkerhed
- Ressourcer
- Kontakter
- Mål og aftaler
- Udvikling

Udover information om fx dine rettigheder, om æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol eller om det at bo for sig selv, så hjælper temaerne dig fx med at tænke over, hvor i landet du kan færdes sikkert, hvem du har af kontakter, der hjælper dig med forskellige ting i dit forløb, og hvad du selv er god til. Også hvilke mål og drømme du har for fremtiden og hvad der skal til for, at du kan nå dem. Appen kan også give dig et billede af, hvordan du selv har udviklet dig over tid.

Appen er din helt egen. Du kan med fordel bruge den sammen med din kontaktperson, men det er kun dig, der bestemmer, hvilke oplysninger du tilføjer i appen.

Mit overblik er udstyret med en personlig kode og en lås-knap, der sikrer, at man ikke kan komme ind i appen uden at indtaste koden. Den indeholder også en indbygget webbrowser, så din browsing historik ikke kan ses udenfor appen.

OBS! Ved anvendelse af opkalds- og mailfunktionen vil mails og opkald foretaget via appen dog fremgå af telefonens almindelige opkalds- og mailapps.
Show More
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App