We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Menukaart in de buurt icon

Menukaart in de buurt

2.5.4 for Android

The description of Menukaart in de buurt

et Menukaart in de buurt eet je altijd lekker. Niet zo gek ook want deze App biedt je de snelste toegang tot het gerecht van je keuze. Hoe dat gaat is eigenlijk heel logisch: je kunt hier zoeken op gerecht. Ben je op een onbekende plek in Nederland en heb je zin in sushi of een gehaktbal? Dan had je vroeger een probleem. Sinds kort is dat opgelost: Kies een keuken of tik het gerecht van je wensen in in de zoekbox en geef aan hoe ver je ervoor wilt reizen. Druk op Zoeken en je krijgt elk restaurant op je scherm dat kan maken waar jij zin in hebt.

Menukaart in de buurt, jouw toegangspoort tot een geweldige maaltijd!

MenukaartIndeBuurt werkt met horecagelegenheden die zich hebben aangemeld, het is geen telefoongids van alle restaurants in Nederland maar helpt u zoeken naar uw favoriete maaltijd in de buurt waar u op dat moment bent. Dagelijks melden zich nieuwe restaurants en eetgelegenheden aan en sturen hun menukaart in. Mist u uw favoriete eetgelegenheid? Attendeer hen op MenukaartindeBuurt en wellicht wint u die diner-bon van €250,-

Show More

Menukaart in de buurt Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App