We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
MegaCat icon

MegaCat

1.0 for Android

The description of MegaCat

Апликацијата на Мега Ауто Партс, MegaCat, е каталог за регистрирани корисници базиран на TecDoc податоци, која овозможува пребарување на артикли преку бирање на одредено возило (марка, модел, мотор...) или директно пребарување со каталошки, оригинален или друг референтен број. Овозможено е и пребарување со внес на баркод, или со внесување на одреден клучен збор за универзални делови, авто козметика, моторни масла и алати. Сите регистрирани корисници имаат увид во цените и достапноста на артиклите, и можност за нарачка на одбраните артикли.
За додатни информации обратете се на +389 2 3095 304 или на info@megaauto.com.mk

Katalog MegaCat online për përdoruesit e regjistruar bazuar në të dhënat TecDoc

Aplikacioni nga Mega Auto Parts i quajtur MegaCat, është katalog kërkimi për përdoruesit e regjistruar i bazuar në të dhënat e TecDoc, që mundëson kërkimin e artikujve nëpërmjet përzgjedhjes së automjetit (marka, modeli, kodi i motorit ...) ose nëpërmjet kërkimit direkt me numër katalogu, numrit origjinal apo ndonjë numri tjetër referent. Kërkimi gjithashtu mundet të bëhet edhe nëpërmjet numrit të barkodit, ose duke shkruar fjalën kyçe tek rubrika e pjesëve univerzale, auto-kozmetikës, vajrave motorike si dhe mjeteve të punës. Të gjithë përdoruesit e regjistruar shohin çmimet dhe disponueshmërinë e artikujve, si dhe kanë mundësinë e prositjes së artikujve të përzgjedhur.
Për informata shtesë, ju lutemi të na kontaktoni në +389 2 3095 304 ose në info@megaauto.com.mk
Show More

MegaCat Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to MegaCat
More From DVSE GmbH
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App