Mathantverk – Eldrimner icon

Mathantverk – Eldrimner APK

The description of Mathantverk – Eldrimner

Detta är din vägvisare till Sveriges mathantverkare. Med telefonen eller läsplattan i handen kan du resa genom hela landet och uppleva det unika mathantverket, från norr till söder.

Med appen kan du hitta mathantverkare nära dig, söka efter enskilda företag eller produkter och produktkategorier. Varje företag har information om företaget, vad de tillverkar, hur du når dem, deras hemsida och en del annat.

Gör en spännande resa i Sverige och upptäck spännande smaker hos hantverksmässigt tillverkade ostar som har mognat fram i den takt de behöver och fått en unik smak. Korvar som torkats varsamt och utvecklat en alldeles egen arom. Bröd som har bakats på kulturspannmål med surdeg och långa jästider. Marmelader som har bevarat bärens ursprungliga karaktär och kallrökta fiskar med härlig konsistens och med röken som krydda. Och mycket, mycket mer.

På många ställen kan du träffa bagaren, mejeristen, fiskrökaren, marmeladkokaren, bryggaren eller charkuteristen. Du kan diskutera smak och upplevelser.
Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App