Mate10 Formule matematice Gim icon

Mate10 Formule matematice Gim APK

The description of Mate10 Formule matematice Gim

Învață mai ușor matematica de gimnaziu, acum ai la dispoziție formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice și desene, și algoritmi de rezolvare - toate într-o singură aplicație. Pentru elevii care susțin anul acesta examene la matematică le dorim succes.

Detalii pe www.mate10.ro.

Formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți, grafice și desene, și algoritmi de rezolvare - toate într-o singură aplicație (Mate 10 Gimnaziu) la purtător!

"Simplu și la subiect. Exact ceea ce ai nevoie pentru pregătirea examenelor sau a tezelor și lucrărilor la Matematică. Acces rapid la formule matematice, teoreme, definiții, proprietăți prin funcția de căutare."

Aplicația Mate10 Gimnaziu este mai mult decât memoratorul obișnuit pe suport de hârtie. Această aplicație acoperind toată materia celor 4 clase de gimnaziu.

Aplicația Mate 10 Gimnaziu este realizată de un grup de profesori de matematică și programatori și acoperă domeniile: Algebră, Geometrie și Elemente de Trigonometrie. Una dintre caracteristicile specifice acestei aplicații este "Memoratorul", un instrument prin care se pot testa cunoștințele, rezultatul formulelor matematice fiind afișate la acțiunea utilizatorului. Acesta are posibilitatea activării sau dezactivării Memoratorului pe pagina de Setări, sau pe fiecare lecție în parte.

Pe scurt, aplicația Mate 10 Gimnaziu cuprinde în cele 210 lecții / categorii:
- 3 domenii - Algebră, Geometrie și Elemente de Trigonometrie
- 449 Formule matematice de Memorat și multe altele afișate complet,
- 136 Teoreme,
- 468 Definiții,
- 390 Secțiuni cu Proprietăți,
- 126 Grafice și desene,
- 104 Algoritmi de rezolvare.

Aplicația se adresează în mod deosebit elevilor și studenților din România, dar și profesorilor acestora, care sunt interesați în cunoașterea, exersarea sau rememorarea informației specifice disciplinei Matematică, predată și învățată în învățământul gimnazial din România.

Aplicația nu este numai un instrument în care se pot găsi cu ușurință orice informație legată de programa de Matematică, dar oferă și posibilitatea testării cunoștințelor și vizualizarea progresului realizat.

De asemenea aplicația oferă posibilitatea de urmărire a procentului de formule matematice memorate cu ajutorul memoratorului. Fiecare secțiune oferind posibilitatea de a vizualiza numărul de lecții memorate cu ajutorul memoratorului. De asemenea anumite formule matematice pot fi marcate ca fiind importante, acestea regăsindu-se în lista ușor accesibila cu formule (lecții) importante.

Învață la matematică mai rapid și mai ușor, cu memoratorul Mate10 Gimnaziu.
Algebră, Geometrie și Elemente de Trigonometrie toate într-o singură aplicație.

Succes la Mate 10 Gimnaziu, memoratorul tău de buzunar!
Show More

What's new

2016-05-25
v1.0.1
- Îmbunătăţiri ale performanţei
Advertisement
Mate10 Formule matematice Gim APK Version History
Request Mate10 Formule matematice Gim UpdateRequest Update
Mate10 Formule matematice Gim 1.0.1 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 1.0.1 (5) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2016-05-25

Signature: 03209f6466adbd58acfbbd9e0ec520128fcced91 Mate10 Formule matematice Gim 1.0.1(5) apk safe verified

APK File SHA1: 4e67cb3ab5ef055f2b622beb58a451da28297896

What's new: v1.0.1 - Îmbunătăţiri ale performanţei

Download APK(5.9 MB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App