Map Lagbo icon

Map Lagbo APK

  • Author:

    soc-apps.com

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2015-09-23

The description of Map Lagbo

Преку дигитална туристичката мапа на ЛАГ Беласица – Огражден ќе се има преглед на сите туристички атракции и знаменитости на територијата на истиот. Локална Акциона Група „Беласица – Огражден“ е здружение, формирано од јавниот, граѓанскиот и бизнис секторот за спроведување на идните развојни политики и мерки на својата територија. Преку ЛАГ-от ќе се овозможи решавање на проблемите од сите засегнати страни во руралните средини, нудејќи соодветни решенија за истите проблеми за подобар и заеднички живот.


Оваа мапа за разлика од класичните мапи, содржи повеќе слоеви, таа има тематска поделба и содржи информации на македонски и англиски јазик за природни, културни, сакрални и гастрономски богатства од целата територија на ЛАГ Беласица – Огражден (општините Струмица, Ново Село, Босилово и Василево) но и информации за локалните бизниси од туристичката индустрија како ресторани, хотели, мотели, превозни средства, туристички агенции, туристички инфо центри и слични други услуги во насока на развој на туризмот.

Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App