Makelaars Associatie icon

Makelaars Associatie APK

  • Author:

    Realworks BV

  • Latest Version:

    2.0

  • Publish Date:

    2015-06-23

The description of Makelaars Associatie

De Makelaars Associatie is al 45 jaar gevestigd in het Belgisch Park, één van de mooiste wijken van Den Haag. Wij zijn deels een familiebedrijf en behoren tot de 10 grootste (woon) makelaarskantoren in Haaglanden. Wij hebben onze activiteiten verdeeld over 4 afdelingen:

- Makelaardij : voor aan- en verkoop van onroerende zaken en taxaties
- Verhuur : voor aan- en verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen
- Vastgoed Management : voor het beheer van uw kostbare beleggingen
- Hypotheek- en verzekeringskantoor Scheveningen

Kenmerkend voor ons kantoor is de lange termijn focus en een stevige financiële basis. Onze organisatie is praktisch ingericht en informeel, we hebben korte communicatielijnen, werken met de modernste programma’s en zijn flexibel zodat we kunnen inspelen op de wensen van de cliënt.

Onze cliënten
Onder onze cliënten bevinden zich particulieren, multinationals en MKB bedrijven, overheidsinstellingen, institutionele beleggers en non-profit organisaties.
Onze dienstverlening is erop gericht een lange termijn relatie met cliënten aan te gaan, gebaseerd op de vertrouwensband en relatie die wij met onze klanten opbouwen en actief in stand houden.
Cliënten kunnen gebruik maken van onze brede dienstverlening en de kennis, die wij vanuit de verschillende disciplines hebben opgebouwd.

Onze dienstverlening
Wij hechten er waarde aan onze cliënten op integere en deskundige wijze te adviseren en willen een betrouwbare partner zijn in de advisering omtrent vastgoed, vandaar ook ons motto:

"Meer kennis in huis"
Die deskundigheid en integriteit koppelen we aan een betrokken persoonlijke advisering, waarbij we onze cliënten maatwerk kunnen bieden.
Voor alle diensten op het gebied van onroerend goed hebben wij specialisten in huis en daar zijn we trots op. We zijn er voor ú.
Door de brede dienstverlening zijn er veel combinaties mogelijk waar cliënten gebruik van kunnen maken, zoals aankoop, geldverstrekking, ondersteuning bij verbouwing of verhuren, verbouwen en managen van de woning.
Goed advies van ervaren mensen kan u veel geld besparen en de vraag is: ‘Wat leveren onze diensten u op’ in plaats van ‘Wat kosten onze diensten’.

Show More
Makelaars Associatie APK Version History
Request Makelaars Associatie UpdateRequest Update
Makelaars Associatie 2.0 for Android 3.0+ APK Download

Version: 2.0 (1) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-08-11

Signature: 6101ee9b49e231c9ef3871011b746a86da09cf4a Makelaars Associatie 2.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: e94747316431755384b2b2c40aa1d062a3a50266

Download APK(1.3 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App