Makelaardij Workum icon

Makelaardij Workum APK

3 votes, 5.0/5
  • Author:

    Realworks BV

  • Latest Version:

    2.0

  • Publish Date:

    2014-02-12

The description of Makelaardij Workum

Welkom op de officiele App van Makelaardij P.J. de Jong.

Het complete woningaanbod van de Zuidwesthoek van Friesland binnen handbereik!
"Zuidwest Friesland, een prachtig gebied met water, landerijen, bossen en meer!"

Niet voor niets dat wij zeggen: "Wij mogen werken in een gebied waar uw woning geldt als gratis tweede woning!"

Makelaardij P.J. de Jong is al meer dan 30 jaar gevestigd in Workum. Met jarenlange ervaring in bemiddeling in aan- en verkoop van (recreatie)woningen en bedrijfsonroerend goed, kiest u voor een vertrouwde partner die alles in huis heeft om uw woondromen concreet en helder in te vullen. Wij maken u graag wegwijs in de boeiende woonwereld en laten u zien welke rol wij hierin kunnen spelen.

Wij zijn lid van de NVM, dé branche organisatie voor onroerend goed. Als taxateur staan wij ingeschreven in het register VastgoedCert, bij de kamers Wonen en Business Vastgoed. Tevens zijn wij aangesloten bij het NWWI en TaxateursUnie, zodat wij ook taxaties voor uw hypotheek deskundig kunnen uitvoeren.

Wij zijn ons bewust van de emoties en de grote belangen die spelen bij het verkopen en vinden van een (t)huis. In onze beleving is makelaardij dan ook meer “mensenwerk”, dan dat het te maken heeft met hout en stenen.

Door certificering en inschrijving bij de kamer Business Vastgoed, bent u ook voor al uw zaken op het gebied van MKB, bij Makelaardij P.J. de Jong aan het juiste adres.

Natuurlijk proberen wij steeds weer de modernste communicatiemiddelen te gebruiken ten behoeve van onze opdrachtgevers. Deze app is daarvan het meest recente bewijs.

U vindt alle objecten met hun complete omschrijving en kenmerken. Daarnaast kunt u middels de foto’s alvast “binnenkijken” in de woning. Zelfs het downloaden van de uitgebreide brochure behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u altijd en overal op de hoogte blijven van ons nieuwe aanbod, download dan gratis onze makelaardij App. Wij wensen u veel plezier bij het gebruiken van deze app
Show More
Makelaardij Workum APK Version History
Request Makelaardij Workum UpdateRequest Update
Makelaardij Workum 2.0 for Android 3.0+ APK Download

Version: 2.0 (2) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2015-10-18

Signature: 6101ee9b49e231c9ef3871011b746a86da09cf4a Makelaardij Workum 2.0(2) apk safe verified

APK File SHA1: 794675481c6a109a47b4f393985adf9839664ffd

What's new: * NVM inlogscherm toegevoegd * Interface gewijzigd

Download APK(1.7 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App