Makedonika icon

Makedonika APK

315 votes, 3.8/5

The description of Makedonika

Преку оваа апликација се овозможува пристап до најголемата е-библиотека на македонски јазик. Покрај најпопуларните современи дела и лектири за основно и средно образование, Македоника е место каде се наоѓаат и книги од нашите преродбеници, македонски класици и нови автори.
Апликацијата Ви овозможува читање на книги и кога не сте поврзани на интернет. Користењето е едноставно. Изборот на Вашите омилени дела се наоѓа на полицата ”Мои книги”, а преку подесувањата можете да ги менувате видот и големината на фонтот, маргините, боите, позадините…
Show More
Makedonika APK Version History
Request Makedonika UpdateRequest Update
Makedonika 3.3 for Android 4.1+ APK Download

Version: 3.3 (3009) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-11-26

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 3.3(3009) apk safe verified

APK File SHA1: addcd3b8aca8c6ef708f0662b6ae89874c802e68

What's new: Подобрена стабилност на функционалнос More...

Download APK(21.1 MB)

Makedonika 3.22 for Android 4.1+ APK Download

Version: 3.22 (3007) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-09-24

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 3.22(3007) apk safe verified

APK File SHA1: 4ea37f7128d9b2f5a03ef62546432f4cec6be22b

What's new: Подобрена стабилност на функционалнос More...

Download APK(21.1 MB)

Makedonika 3.21 for Android 4.1+ APK Download

Version: 3.21 (3006) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-09-08

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 3.21(3006) apk safe verified

APK File SHA1: 834b09043f1fe2458a219ec1f0c94d1b5c1d1be0

What's new: Подобрена стабилност на функционалнос More...

Download APK(21.1 MB)

Makedonika 3.2 for Android 4.1+ APK Download

Version: 3.2 (3005) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-08-28

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 3.2(3005) apk safe verified

APK File SHA1: 09e4b0b14a31e9d9df2214cd041b1d0f013bbc91

What's new: Подобрена стабилност во новата верзиј More...

Download APK(21.1 MB)

Makedonika 3.1 for Android 4.1+ APK Download

Version: 3.1 (3004) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-07-16

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 3.1(3004) apk safe verified

APK File SHA1: a6d62c5c2298eab9f9ac73ace3d03593b80df6ed

What's new: Подобрена стабилност во новата верзиј More...

Download APK(21.1 MB)

Makedonika 3.0 for Android 4.1+ APK Download

Version: 3.0 (3002) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-06-03

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 3.0(3002) apk safe verified

APK File SHA1: 2c9d6a4140afa4a96666a892671b9c6eef6c28e9

What's new: Подобрена стабилност во новата верзиј More...

Download APK(23.1 MB)

Makedonika 2.3 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.3 (3001) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-05-21

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 2.3(3001) apk safe verified

APK File SHA1: 50a33983e2504717e4eeb82a9f3862a9c264ca52

What's new: Подобрена стабилност во новата верзиј More...

Download APK(22.2 MB)

Makedonika 3.0 for Android 4.1+ APK Download

Version: 3.0 (3000) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-05-20

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 3.0(3000) apk safe verified

APK File SHA1: 7d73e84a9840a0762be36d65855e5f0877730805

What's new: Подобрена стабилност во новата верзиј More...

Download APK(23.1 MB)

Makedonika 2.3 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.3 (2005) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-02-19

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 2.3(2005) apk safe verified

APK File SHA1: d822c7a407d80ef7e2516d238ca35aabee721719

What's new: Подобрена стабилност во новата верзиј More...

Download APK(22.2 MB)

Makedonika 2.2 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.2 (2004) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-02-03

Signature: a870770e96e49a4e14075fe4aa78f031709ae02d Makedonika 2.2(2004) apk safe verified

APK File SHA1: 3762df867b9862441b282b7d3cd517eaa3e91b49

What's new: Подобрена стабилност во новата верзиј More...

Download APK(22.2 MB)

Show More
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App