Majstor icon

Majstor APK

The description of Majstor

Većina korisnika majstorskih usluga posećuje internet sajtove kako bi pronašli pravog majstora, jer je u današnje vreme to najkomforniji način. To su prepoznali razni specijalisti za internet marketing , te su izradili mnoge sajtove koji nude ovakve usluge, a da pri tome sami to ne rade, nego praktično “preprodaju posao” agentu koji dalje angažuje odgovarajuće majstore. Poznato je da većina korisnika koji pretražuju internet ostaju na prvoj stranici googla, i da sajtovi koji se tu ne nalaze imaju mnogo manje poseta. To koriste vlasnici sajtova za preprodaju poslova da se pozicioniraju na prvoj strani i da na taj način zarađuju na poslu nekoga koga čak ni ne poznaju.
Na ovaj način, u cenu popravke ugrađuje se nekoliko posrednika, pa je krajnja cena i za najmanje intervencije često neprimereno visoka.
Ova aplikacija Vam pruža jedinstvenu mogućnost da na lak i brz način pozovete majstora za kućne popravke direktno bez posrednika koji se ugrađuju u cenu usluge.
Preko ove aplikacije možete osim majstorske intervencije vezane za struju, vodu i grejanje u stanu ili kući, zatražiti i bilo kakvu drugu vrstu posla za kakvom Vam se ukaže potreba, sa okvirnom cenom 1500 din./h.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App