LRF Medlemsrabatter icon

LRF Medlemsrabatter APK

20 votes, 4.2/5

The description of LRF Medlemsrabatter

LRF Medlemsrabatter vänder sig till dig som är medlem i LRF. Appen hjälper dig att hålla dig uppdaterad om LRF:s alla medlemsrabatter. Genom att ha appen nedladdad i din telefon har du samtidigt också alltid tillgång till ett digitalt medlemskort.

I appen hittar du snabbt information om vilka fördelaktiga rabatter som finns inom de branschområden som du är intresserad av. Du får veta allt om vilka rabatter du får hos de olika företagen som LRF har avtal med och hur du får tillgång till rabatterna.

I appen kan du också se var alla försäljningsställen finns där du som LRF-medlem har rabatt. Appens kartfunktion hjälper dig att hitta till ett specifikt försäljningsställe. Men kartan ger dig också en överskådlig bild över vilka företag i ditt närområde som erbjuder dig rabatt.

LRF är en av Sveriges största folkrörelser med över 170 000 medlemmar. Tillsammans får vi politiker i Bryssel, Rosenbad och i din kommun att förstå hur verkligheten ser ut på våra gårdar och att Sverige är större än storstan.

Läs mer om LRF och vilka fördelar du har som LRF-medlem på LRF.se

LRF Medlemsrabatter är utvecklad för att fungera med Android 4 eller senare.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App