We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Lokalmat icon

Lokalmat

1.0 for Android

The description of Lokalmat

Lokalmat er den eneste norske appen som både presenterer mangfoldet av norske lokalmatprodusenter, og i tillegg gir norske brukere middagsoppskrifter med lokalmatingredienser fra hele landet. Til hver oppskrift følger det også med en video som viser hvordan retten lages. Oppskriftsdelen av appen er inndelt i fem landsdeler, som videre er oppdelt mellom middagsretter og middagssalater.

Lokalmat har også et videosegment som heter «Lokalmathistorier», der norske produsenter av lokalmat får ett minutt til å presentere seg selv og sine produkter til det norske folk. Her kan brukerne også benytte seg av en kartfunksjon som viser GPS-koordinatene til den enkelte produsent.

Lokalmat ønsker å gjøre hverdagen til nordmenn flest både mer effektiv og kreativ, samt å skape et engasjement rundt norske lokalmatprodusenter. Det er norske matentusiaster som selv bidrar med sine spesialiteter, samtidig som de har mulighet til å bli inspirert av oppskrifter fra både egen og øvrige landsdeler.
Show More

Lokalmat Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App