We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Liikenneturva icon

Liikenneturva

1.6 for Android

The description of Liikenneturva

Suomen maanteillä tapahtuu vuosittain lähes 5000 hirvieläinonnettomuutta. Riski joutua tällaiseen onnettomuuteen on suurin tunti auringonlaskun jälkeen. Pienennä riskiäsi joutua onnettomuuteen lataamalla nyt Android -laitteellesi Liikenneturvan mobiili liikenneturvallisuus- ja uutissovellus joka varoittaa autoilijoita hirvivaarasta. Saat sovelluksen kautta näin halutessasi myös Liikenneturvan toimittamia ajankohtaisia liikenneturvallisuuteen liittyviä tietoiskuja ja uutisia.

Liikenneturvan hirvivaarasta varoittava sovellus käynnistyy automaattisesti nopeuden ollessa vähintään 60 km/h. Sovellus laskee liikkeellä olevan ajoneuvon paikkatiedon perusteella auringonlaskuajan ja tarkistaa kalenterista vuodenaikaan perustuen hirvien liikkumistiheyden. Kun aurinko laskee ja hirvet ovat liikkeellä tavallista enemmän, hälyttää järjestelmä mobiililaitteen näytöllä näkyvällä hirvivaaramerkillä sekä antaa lisäksi lyhyen äänimerkin jälkeen ääneen puhutun hirvivaaravaroituksen. Varoituksen tasoja on kaksi erilaista hirvien liikkumistiheyteen perustuen.

Sovellus sisältää laitteen näytölle asennettavan widgetin joka sisältää myös digitaalisen kellon, päivämäärän ja viikkonumeron. Widgetissä näkyvät myös otsikkolinkkeinä Liikenneturvan toimittamat tietoiskut ja uutiset, joiden näkymisen voit määrittää sovelluksen asetuksista.
Asetuksiin pääset painamalla Liikenneturvan logoa widgetin alareunassa.

Huomaa että widget täytyy olla asetettuna puhelimesi työpöydälle toimiakseen!

Liikenneturvallisuus- ja uutissovellus tulee sisältämään jatkossa myös muita tielläliikkujia koskevia varoituksia. Lue lisätietoja sovelluksesta osoitteessa http://www.liikenneturva.fi/ tai mobiilisivustolla http://liikenneturva.mobie.fi/.
Show More

Liikenneturva 1.6 Update

2015-08-07
* Kellon toiminta korjattu Android Jelly Bean -päivityksessä

Liikenneturva Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
 • V1.6 481.2 KB APK

  Liikenneturva

  2015-08-07

  Liikenneturva 1.6 (7)

  Update on: 2015-08-07

  Requires Android: Android 2.1+ (Eclair MR1, API 7)

  Signature: 8061fd4cc91bdc0ed8acd1aa67abceb6fbc7136b Liikenneturva 1.6(7) safe verified

  File SHA1: c26465ef2d8701e2d276628f4bb278de34a50912

  File Size: 481.2 KB

  What's new:

  Download

Comment Loading...
Ooops! No such content!
Recommended
Download
APKPure App