Leul Curajos icon

Leul Curajos APK

The description of Leul Curajos

Aplicația a fost dezvoltată pentru copiii și adolescenții bolnavi de cancer, cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani, internați în cadrul secțiilor de oncopediatrie din România, care se află în tratament activ sau care sunt înregistrați în evidența unui medic de specialitate cu un astfel de diagnostic în vederea parcurgerii unor chestionare de evaluare într-o manieră cât mai atractivă, rapidă și dinamică.

Prin intermediul unor activități vizuale, copiii și adolescenții bolnavi de cancer vor putea să își îmbunătățească aspecte legate de cunoașterea corpului uman, de dezvoltarea unei gândiri pozitive, de găsire a unor mecanisme de coping sănătoase cu privire la situația de boală.

Jocurile terapeutice se concentrează pe învățarea părților corpului uman și pe asimilarea unor informații importante cu privire la funcționalitatea acestora, concentrarea atenției asupra tendințelor pozitive (selectarea pisicilor fericite), care vor dezvolta ulterior o gândire orientată preponderent spre aspecte pozitive, conturarea unei imagini pozitive despre sine a copiilor și adolescenților bolnavi de cancer care se confruntă în timpul tratamentului cu diverse efecte secundare de tipul: căderii părului, paloare feței.

Aplicația conține și povești terapeutice din cartea ”În lumea poveștilor cu Leul Curajos” – editată și realizată de specialiștii Little People care lucrează cu pacienți din 8 centre oncopediatrice din România.

Aplicația este finanțată de Fundația Vodafone România, prin programul Mobile for Good.

Show More
Advertisement
More From Developer
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Leul Curajos Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App