We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Kulturspår i Småland icon

Kulturspår i Småland

4.1.6 for Android

The description of Kulturspår i Småland

Med Kulturspår i Småland blir det lättare för dig att greppa konsten och kulturen – både bokstavligt och bildligt. Vi presenterar offentlig konst och kulturarv på ett sätt som fördjupar upplevelsen av det fysiska verket eller platsen. Vi berättar genom bilder och texter – både skrivna och talade.
På det första spåret lyfter vi fram väggmålningarna i Nässjö för att sedan bygga på med nya intressanta spår inom den småländska konsten och historien. Du kan gå turerna i den ordning vi planerat men du kan förstås även göra din egen turordning utifrån tid och intresse. Eller till och med sitta hemma i soffan och ”vandra” bland spännande konst och historia.
Skådebanan i Jönköpings län har skapat appen Kulturspår i Småland. Skådebanan (ett gammalt ord för teater) är en ideell sammanslutning inom kultur, som startade redan 1910. Nu finns åtta fristående regionala föreningar och vi är en av dem. Meningen med föreningen är att göra konst och kultur tillgänglig för så många människor som möjligt. Därför är det extra roligt att, på det här sättet, kunna berätta om offentlig konst och kulturarv på ett nytt sätt.
Ha så trevligt på din tur! Turen bjuder på bilder och texter – både skrivna och talade. Och – inte minst – konsten och historien i verkligheten.
Show More

Kulturspår i Småland Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App