We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Kristne Norske Radiostasjoner icon

Kristne Norske Radiostasjoner

1.1 for Android

The description of Kristne Norske Radiostasjoner

Velkommen til søknaden som lar deg lytte til de beste kristne radiostasjonene helt live og gratis! Nyt den nye trenden når du lytter til online radio, med vårt radioprogram; Du vil til og med foretrekke å stille inn radioen fra mobiltelefonen din og ikke i noen vanlig radio. Du vil ikke finne en applikasjon så enkelt og så raskt å bruke at den gir en klar og uavbrutt overføring.

Kristne Norske Radiostasjoner er et radioprogram som bygger din sjel, som bringer Guds ord til hjerte av hele verden og musikk for å holde deg i forbindelse med himmelenes harmoni. Det er et gratis program som lar deg lytte til de beste kristne radiostasjonene. Last ned Kristne Norske Radiostasjoner i ubegrenset tid og begynn å nyte de beste overføringene og det beste innholdet, på ett sted, det beste radioprogrammet tilgjengelig i markedet.

Ikke bare har vi satt sammen de beste levende kristne radiostasjonene i en app, vi har gjort det enkelt å bruke, slik at du kan lytte til favorittstasjonene dine enkelt, gratis og uten å registrere deg. Noen av radiostasjonene som er inkludert i vår søknad er:
gimlekollen radio 101.2 fm
jæren misjonsradio
norea pluss
nytt liv media 100.5 fm
ptro
thuthi fm

Vårt live-radioprogram lar deg:
Lytt til sendingene til favorittstasjonene dine live og uten forstyrrelser;
Fortsett å lytte til radiostasjonen mens du spiller eller bruker andre programmer;
Legg til radiostasjoner i favorittlisten din;
Definer en "sleep timer" timer for automatisk å slå av programmet;
Lytt til radioen med eller uten hodetelefoner.

Hvorfor Kristne Norske Radiostasjoner?
Kristne Norske Radiostasjoner er preget av et ekstremt rent grensesnitt som hjelper deg med å stille inn og lytte til en radio så snart som mulig. Mange radioprogrammer kan være for komplekse for å finne og høre på en radiostasjon, med Kristne Norske Radiostasjoner, det er en ting fra fortiden. Denne applikasjonen tar også opp nesten ikke plass i minnet og bruker lite batteri.
Hvis du er noen som nyter å høre Guds ord eller kristen musikk før du går i dvale, kan du nå gjøre det uten å bekymre deg for batteriet eller ikke lytte til alarmen. Med ny timerfunksjonalitet kan du programmere programmet for å slå av på det tidspunktet du velger.
Ingenting å miste minutter med langsom buffring, vi leverer den beste overføringen uten avbrudd eller forsinkelser, nyte kontinuerlig avspilling på Android-enheten din, mens vi tar vare på effektiviteten i forbruket av batteri og minne.

Hva venter du på?
Klikk på nedlasting og lytt til de beste kristne radiostasjonene helt gratis. Kristne Norske Radiostasjoner gir deg den beste opplevelsen når du lytter til online radio.
Last ned gratis i dag og nyt det beste kristne radioprogrammet!

Hvis du har noen forslag eller vil du at vi skal legge til en bestemt radiostasjon i vårt program?
Ikke nøl med å skrive oss og fortell oss ditt forslag eller din radio som du vil at vi skal legge til i dette programmet.
Show More

Kristne Norske Radiostasjoner Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App