Kontrola GSP BusPlus icon

Kontrola GSP BusPlus APK

46 votes, 2.9/5
  • Author:

    Kabanica

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2014-09-24

The description of Kontrola GSP BusPlus

Kontrola GSP je aplikacija koja pomaže korisnicima gradskog saobraćajanog prevoza da predvide na kojim linijama/stanicama postoji mogućnost pojave kontrolora.

Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje, pri čemu je neophodna internet veza. Predviđena je kao samoodrživi korisnički servis, što znači da ažurnost podataka zavisi od samih korisnika.

Postoje dva slučaja u kojima se aplikacija koristi. Prvi slučaj je da korisnik prijavi servisu ukoliko je video kontrolu na na nekoj liniji ili stanici. Drugi slučaj je kada korisnik čeka prevoz na nekom stajalištu i želi da proveri da li je neko od korisnika prijavio kontrolu na nekoj od prethodnih stanica.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Nakon starta aplikacije, korisnik bira liniju koju čeka, u kojoj se nalazi ili koja prolazi kroz stanicu na kojoj se trenutno nalazi. Nakon biranja linije potrebno je izabrati i njen smer. Ekran koji sledi nakon toga je spisak stanica izabrane linije sa vremenima kada je poslednji put na njima primećena kontrola. Ukoliko je kontrola primećena u poslednjih 7 ili 14 minuta, stanica je obeležena crvenom odnosno žutom bojom.
Za prijavu kontrole potrebno je preći na sledeći ekran tako što odaberemo stanicu. Ovde korisnik može prijaviti kontrolu na izabranoj liniji ukoliko se kontrolori već nalaze u autobusu. Ukoliko se kontrolori još uvek nalaze na stanici, treba izabrati drugu opciju pri čemu će se kontrola prijaviti na svim linijama koje prolaze kroz izabrano stajalište u izabranom smeru.

VAŽNE NAPOMENE:
- Aplikacija Kontrola GSP BusPlus je nezvanična aplikacija i ni na kakav način nije povezana sa zvaničnim BusPlus sistemom, kao ni sa firmama koje stoje iza njega (u ovom trenutku JKP Gradsko Saobraćajno Preduzeće "Beograd" i Apex Solution Technology)
- Namena aplikacije nije da umanji vrednost BusPlus sistema kao ni da smanji naplaćivanje prevoznih karata.
- Apelujemo na sve korisnike Gradskog Saobraćajnog Prevoza da kupuju karte i plaćaju prevoz, jer je to jedini način da GSP bude održiv.
- Namena aplikacije je da služi kao sredstvo za deljenje informacija među korisnicima Gradskog Saobraćajnog Prevoza.
- Namena aplikacije je obaveštavanje korisnika kada mogu da očekuju kontrolore, kako bi pripremili kartu i umanjili svoj stres prilikom pojave uniformisanih lica.
- Namena aplikacije je statističkog karaktera, jer se pomoću nje meri frekventnost kontrolora na različitim linijama.
- Aplikacija je u potpunosti anonimna, nikakvi podaci se ne uzimaju sa korisničke strane, što se može proveriti i prilikom prihvatanja uslova korišćenja pre instalacije.
- Korisnici iPhone i Windows telefona servisu mogu pristupiti iz bilo kog internet ptretraživača odlaskom na link http://kontrolagsp.highlild.com.

Show More
Kontrola GSP BusPlus APK Version History
Request Kontrola GSP BusPlus UpdateRequest Update
Kontrola GSP BusPlus 1.0 for Android 2.2+ APK Download

Version: 1.0 (1) for Android 2.2+ (Froyo, API 8)

Update on: 2016-04-15

Signature: e7c5d6b8a26685fd3c402f7ef704234852215e23 Kontrola GSP BusPlus 1.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: 7d2438d63a55930ab4464a313f34f0f963cf34d0

Download APK(898.4 KB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App