We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Kommer himlen alltid vara blå? icon

Kommer himlen alltid vara blå?

1.0 for Android

The description of Kommer himlen alltid vara blå?

Upplev Anna Asplinds ljudverk vid Mostigshällarna i Gävleborgs län. Du som besökare tar del av verket, som består i ett collage av text och ljud, genom att med denna app och ett par hörlurar röra dig över platsen.

Se till att förbereda dig med bra hörlurar, fulladdat batteri och ha denna app nedladdad. Därefter tar du dig till Mostigshällorna där du upplever verket ute i skogen, på stigar och hällor.

Om verket:
Asplinds ljudverk är ett collage av text och ljud som besökaren tar del av genom att röra sig över platsen. Dåtid och nutid flätas samman, historien aktualiseras och skapar kopplingar både i tid och rum. I verket lyfts frågor om ideologier, föreställningar, rädslor för det okända och statligt våld men även en dröm om ett vandrarhem och ett utkikstorn. Asplinds verk är platsspecifikt och del av projektet GRÄNSLAND, MELLANRUM, AVGRUNDER som berör gamla avrättningsplatser i Gävleborgs län.
Show More

Kommer himlen alltid vara blå? Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Kommer himlen alltid vara blå?
More From Stockholm Department AB
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App