We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Kokosgrot icon

Kokosgrot

1.8 for Android

The description of Kokosgrot

Blijf rennen en springen in deze endless platform runner en versla de tegenstanders uit je buurt of zelfs uit de hele wereld om de beste kokosnoot springer worden.

Spring over de valkuilen met hongerige en grijpgrage kokosnoten die jou maar wat graag willen pakken en hak de kokosnoten weg uit de slingers om te voorkomen dat ze tegen je voorhoofd uit elkaar splatsen. Tegelijkertijd verzamel je zoveel mogelijk munten om een hoge score te halen.....

Daag je vrienden, je klasgenoten en je familie uit om de hoogste score te halen op de leaderboards. Zorg dat jij bovenaan staat en versla je vrienden. Elke dag en elke week worden de standen en het overzicht van de beste kokosnoot springers automatisch bijgewerkt.

Het spel heeft ook volledige controller/ gamepad ondersteuning, dus sluit je xbox 360 controller of PS3/ PS4 controller aan voor nog hogere scores op je telefoon, tablet of zelfs chromebooks.

Ik ben Ties en 8 jaar oud en zit in groep 5 van de basisschool. Ik ben nog druk aan het leren om leuke spellen te maken en hoop dat jullie mijn spel leuk vinden... Dit is mijn eerste officiële spel in de playstore en hoor graag jullie reacties.....
Show More

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App