We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Kapj Rá! icon

Kapj Rá!

1.0.1 for Android

The description of Kapj Rá!

A "Kapj rá!" elnevezésű halfogyasztást népszerűsítő kommunikációs és promóciós kampány részeként megvalósuló "Kapj rá!" alkalmazáshoz kapcsolódó jogok felett az Agrárminisztérium MAHOP Irányító Hatóság rendelkezik, az alkalmazás üzemeltetője az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. (továbbiakban: AMC) és a COMTRANS Kft. A "Kapj rá!" alkalmazás a Google Play alkalmazás boltból ingyenesen letölthető.
Az alkalmazás két fő tartalomcsoport köré épül.
Az „Érdekességek” rész sokoldalú információforrás az édesvízi halakról, azok életmódjáról tulajdonságairól és elkészítési módjairól. Halhatározó, cikkek, receptek és videók várják az érdeklődőket.
Az alkalmazás "Játék" részében pedig tesztelhetjük, próbára tehetjük az "Érdekességek" részben megszerzett ismereteinket és ügyességünket is.
A játékban való részvétel regisztrációhoz kötött.
A játékosnak a térképek pályáin kell végighaladnia, teljesítve a pályák állomásainak próbáit. Minden próba a pálya egy minijátékának teljesítését jelenti. A minijátékok között memóriajáték, kirakó (puzzle) és többféle kvíz található.
A minijátékokat időre kell teljesíteni, a gyorsaságtól függ a teljesítésért kapott pontszám. Az egyes minijátékokat bármennyiszer teljesíthetik a játékosok, növelve ezzel pontszámukat.
A játék keretében a játékosok folyamatosan versenyezhetnek egymással a pontszerzésben. A verseny aktuális állapota megtekinthető az összesített és a havi toplistán, amelyek regionálisan is szűkíthetőek.
A folyamatos játék mellett az AMC országos nyereményjátékot hirdethet egy adott időtartamban, amelyben minden regisztrált játékos részt vehet nevének, lakhelyének megfelelő megyéjének és telefonos elérhetőségének megadását követően, amely adatok az esetleges nyeremény kiértesítése és átvétele miatt szükségesek.
A nyerteseket az AMC hirdeti ki és a nyereményt és a nyeremény átvételének módját az AMC határozza meg minden nyereményjáték esetén.
A nyeremények kiosztásának alapja a játékos által az aktuális nyereményjáték alatt megszerzett pontszám. Az előző nyereményjátékban megszerzett pont nem vihető át egy új nyereményjátékba.
A nyereményjátékra való regisztrálás az adott nyereményjáték részvételi feltételeinek elfogadását jelenti.
A játékos nyereményjátékban szereplő pontszámába azon pontjai számítanak bele, amelyeket a nyereményjáték feltételeinek elfogadása után szerez a nyereményjáték záró időpontjáig.
Nyereményjáték indulásáról minden játékos PUSH üzenet formájában értesül, amennyiben engedélyezte azok fogadását készülékén.
A nyereményjátékok időtartama alatt, a játék térkép nézetéből elérhető felületen jelezhetjük részvételi szándékunkat, illetve folyamatosan nyomon követhetjük a játék állását.
A nyereményjáték ideje alatt a nyereményjátékban gyűjtött pontok hozzáadódnak a folyamatos játék összesített pontszámához.
A nyereményjátékok ugyanazokat a játékokat tartalmazzák, mint a folyamatos játék, amely a nyereményjátékok időtartama alatt is elérhető.
A "Kapj rá!" kampányról:
Az Európai Tengerügyi és Halászati Alap (ETHA) és Magyarország társfinanszírozásával megvalósuló „Kapj rá!” kampánynak a hazai halfogyasztás növelése az elsődleges célja. A kampány weboldalán, a www.kapjra.hu oldalon információs anyagokat, receptgyűjteményeket és konyhatechnológiai írásokat találnak. A kampány egyszerre igyekszik felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás fontosságára, valamint a fogyasztók számára is megmutatni a halételek sokféleségét és változatos ízvilágát.
További információ a "Kapj rá!" kampányról és a halételekről a www.kapjra.hu weboldalon és a https://www.facebook.com/kapjra/ közösségi oldalon érhető el.
Jó szórakozást!
Show More

Kapj Rá! Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App