We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Kafanski Vodic icon

Kafanski Vodic

1.0 for Android

The description of Kafanski Vodic

Моменталната апликација содржи 559 стари македонски песни кои се наменети за љубителите на старата македонска музика, истовремено и за музичарите/изведувачите во кафаните.

Истата содржи и 60 гостилници со подетални информации и контакт за резервации.
Локациски во Скопје, со помош на мапа се нуди едноставно наоѓање и прикажување на кафаните во наша близина.

Оваа апликација дополнително вклучува 33 такси компании, каде се нуди можност за директно повикување на такси, исто со локација во Скопје.
Show More

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App