Kad Ucapan Aidiladha icon

Kad Ucapan Aidiladha

1.0 for Android

The description of Kad Ucapan Aidiladha

Kad Ucapan Aidiladha adalah aplikasi kad ucapan yang indah untuk berkongsi gambar untuk musim Aidiladha! Sama seperti menghantar kehendak hari jadi, anda boleh membuka aplikasi dan membuat e-kad dalam masa yang singkat. Sesuaikan kehendak anda dan ubah gambar ke sesuatu yang anda suka. Anda boleh memilih templat kad kosong dan kad pra-bertulis. Kemudian simpan kad ucapan anda di dalam telefon atau tablet anda dan kongsi ciptaan anda dengan rakan dan keluarga.

* E-kad Hari Raya Aidiladha yang unik
* Gambar indah adegan Aidiladha
* Sesuaikan keinginan dan mesej anda

Aidiladha dirayakan oleh umat Islam sebagai Festival Pengorbanan. Ia adalah cuti utama Islam. Aidiladha memperingati masa ketika Nabi Ibrahim (SAW) bersedia mengorbankan anaknya untuk mematuhi perintah Tuhan. Sebelum masa pengorbanan, Tuhan menyediakan seekor kambing jantan untuk korban bukan anaknya.
Dalam aplikasi ini, Anda boleh memilih gambar, menulis mesej di dalam dan kemudian hantar melalui media sosial atau aplikasi pemesejan.
Kad Readymade
Pembuat kad ucapan juga dilengkapi dengan kad readymade. Hanya pilih 'Kad' kemudian 'Kad Readymade'. Kami harap anda akan berseronok menggunakan aplikasinya. Selamat Hari Raya Aidiladha!
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Kad Ucapan Aidiladha Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App