We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Közút Figyelő icon

Közút Figyelő

1.0.4 for Android

The description of Közút Figyelő

A Közút Figyelő elnevezésű okostelefonos alkalmazás valós idejű forgalmi és parkolási információkkal segíti a fővárosi közlekedőket.

Az alkalmazás segítségével megjelenített forgalomfigyelő kamerák képei alapján tájékozódhatnak az aktuális forgalmi helyzetről, a dinamikus információs táblák jelzésképei pedig aktuális forgalmi információkat nyújtanak. Emellett a szolgáltatás parkolási információkat is megjelenít, fővárosi P+R parkolók és parkolási létesítmények aktuális szabad férőhely adatai és egyéb jellemző információk publikálásával.

Az alapinformációk szolgáltatása mellett olyan kényelmi funkciók támogatják a felhasználót, mint a személyre szabhatóság, Kedvencek beállításának lehetősége, szűrők alkalmazása vagy a súgó funkció. Az alkalmazás támogatja a portré és fekvő nézetet, okostelefonon és tableten egyaránt használható.

Célunk egy korszerű közúti forgalmi információs alkalmazás létrehozása és működtetése, ezért azt folyamatosan fejlesztjük. Ennek keretében bővítjük a jelenlegi adatkörökben lévő objektumok számát, illetve terveink szerint bővül a megjelenített adatok köre is: elektromos autó töltőpontok helyének és foglaltságának megjelenítésével, balesetek és egyéb forgalmi zavarral járó események megjelenítésével, valamint valós idejű közterületi parkolási információkkal.

A Közút Figyelő elnevezésű alkalmazás jelenleg próbaüzemben működik, ezért előfordulhatnak előre be nem jelentett szolgáltatás kiesések, stabilitási problémák. Kérjük, segítse munkánkat: a felmerült problémákat és észrevételeket a helpdesk@budapestkozut.hu címre várjuk.
Show More

Közút Figyelő Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Közút Figyelő
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App