Kätevä Seinäjoki icon

Kätevä Seinäjoki APK

  • Author:

    Sito

  • Latest Version:

    1.1.0

  • Publish Date:

    2017-11-09

The description of Kätevä Seinäjoki

Kätevä Seinäjoki on uudenlainen liikkumispalvelukonsepti, joka on suunnattu kaikille Seinäjoen kaupungin asukkaille. Jos julkisen liikenteen palvelut eivät ole pystyneet vastaamaan tarpeisiisi aiemmin, on nyt aika kokeilla uudestaan!
Kätevä Seinäjoki tarjoaa kolme erilaista liikkumispalvelupakettia. Kokonaispalvelu muodostuu kaupungin paikallisliikenteestä, Kutsubussista sekä uudistetuista taksipalveluista. Palvelun perusidea on yksinkertainen: asiakas valitsee itselleen sopivimman palvelupaketin ja maksaa palvelun käytöstä palvelupaketin kiinteän kuukausimaksun. Vastineeksi asiakas saa edullisemmat liikkumispalvelut.
Kätevä palvelukokeiluun kuuluu osana kaupungin palveluiden ja liikennepalveluiden haku- ja reittisovellus. Sovelluksen avulla Kätevän käyttäjän on mahdollista hakea julkisen liikenteen palveluita, tarkastella reaaliaikaisesti Komia Liikenteen paikallisbussien sijaintia ja ennen kaikkea tilata sopimushinnoiteltuja taksi- ja kutsubussipalveluita. Kätevän hinnoittelu on voimassa vain palvelukokeiluun hakeutuneille asiakkaille ja tilatessa kyytipalvelua tilausoikeus aina tarkistetaan tilauksen yhteydessä tilauskeskuksesta. Lisätietoa Kätevästä ja sen asiakkaaksi hakeutumisesta saat nettisivuilta http://katevaseinajoki.fi/. Lisätietoa, palautetta ja kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostiin info@katevaseinajoki.fi
Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App