Jepp icon

Jepp APK

The description of Jepp

Jepp - verktyget för bättre hälsa!

Jag borde röra på mig, äta nyttigare och stressa mindre. Känns det oöverkomligt? Med Jepp kan du göra något litet för din hälsa varje dag och efter ett tag har du åstadkommit det du ville från början. Dessutom har du roligt under tiden! Hälsa handlar inte bara om att gå 10 000 steg om dagen eller att träna på gym. Det handlar också om att andas eller gå och lägga sig i tid. I Jepp finns något för alla. Och alla aktiviteter är lika mycket värda.

I Jepp kan du arbeta tillsammans med kollegor för att skapa nya hälsosamma vanor. Du blir peppad, får tips och är aldrig ensam. Genom utmaningar och allianser får du dessutom extra stöd när du behöver det.

Att se dina framsteg är oerhört viktigt för motivationen och är ofta det som gör att du anstränger dig lite mer. I Jepp ser du hela tiden hur du ligger till och hur du vecka för vecka tar dig närmare dina mål. Om du vill kan du även enkelt visa dina framsteg för vänner och kollegor. Positiv återkoppling ger också massor med energi!

I Jepp-appen kan du anpassa Jepp efter dig, välja jepps och program, delta i utmaningar och peppa dina kollegor och dig själv.

OBS!
Jepp-appen kräver att du har fått en inloggning till ett personligt Jepp-konto från din arbetsgivare, försäkringsbolag eller liknande. Jepp kan inte användas utan inloggning.

Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App