Jamie Leona - Spiritueel Teacher icon

Jamie Leona - Spiritueel Teacher

10.20.63 for Android

The description of Jamie Leona - Spiritueel Teacher

Deze app is voor de members van de community. Direct toegang tot de diverse media kanalen van Jamie Leona. Mogelijkheid om een afspraak te maken. SoundCloud tracks en meer!

Jamie Leona is een new generation leader.
Op dit moment schrijft ze haar eerste boek maar heeft al duizenden souls geïnspireerd met haar rakende teksten.
Ze is de creator van de community Free Spirit- (return to love) en Pure Love- New generation leaders.
Waarin ze Beautiful souls helpt met hun daily spiritual practice.
Ze empowert je en laat je op een diep niveau verder ontwaken.
Ze is een gediplomeerd psychotherapeut, soulcoach, spiritueel teacher en regressie therapeut. Ze is getraind en gecertificeerd in vele methodes o.a bij Tony Robbins en Gabby Bernstein. Maar werkt voornamelijk met haar eigen zeer doeltreffende en zeer transformerende pure love methode.
Ze is een student en teacher van A Course in Miracles en een gecertificeerd kundalini en meditation teacher, en een May cause miracles trainer.
Als hoogbegaafde bewuste soul weet ze altijd feilloos de kern aan te raken. En alles praktisch te vertalen vanuit het diepste niveau naar het hier en nu.
Ze geeft je een nieuw perceptie van jezelf zo dat je meer leeft vanuit wie je werkelijk bent.Na een aantal jaren een succesvol bedrijf in bewustwording en spiritualiteit te hebben gehad. Voelde ze dat ze meer moest doen.
Dit ging om zoveel groters dan haar zelf. Daaruit voort kwam o.a de Pure Love- New generation leaders waarin ze je weer leert om volledig
op je inner voice en te tunen en te leven vanuit je zielspad.
Ben jij een Pure Love generation leader? Word lid van de membership community. Elke dag inspiratie. Coaching calls. Toegang tot alle programma's. Gelijkgestemden om je heen. en nog veel meer.
Show More

Jamie Leona - Spiritueel Teacher 10.20.63 Update

2018-05-02
stabilisatie en agenda aangepast
Advertisement
Previous versions
Similar to Jamie Leona - Spiritueel Teacher
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Jamie Leona - Spiritueel Teacher Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App