We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.

Informazioni su TIBO TV

Italiano

Sport ekskluziv, filma, kanale shqip dhe prodhime origjinale © 2018 TiBO shpk

Ky applikacion "TiBO TV" është i vlefshëm vetëm për Televizorët Smart me sistem operativ Android mbi 5.0 (Sony, Philips, Huyndai, etj) dhe BOX me sistem operativ Android mbi 5.0.

Shiko mbi 300 kanale të zgjedhura nga Platformat: Oversport, TIBO, RTSH, Tring, Sport Live, Catch up, EPG dhe mijëra filma në Video on Demand.

PROVO 1 ditë FALAS TiBO Smart TV + TiBO Mobile TV

Shkarkoni applica "TiBO Smart TV" su Google Play dhe:

Hapi 1 – Regjistrohu FALAS

Plotësoni të dhënat tuaja në menynë “Regjistrohu” (Registrati)

Kujdes: Plotësoni saktë të gjitha fushat e regjistrimit pasi vetëm nëpërmjet email-it tuaj do të njoftoheni për “User” dhe “Password” që shërbejnë për të hapur shërbimet TiBO.

Hapi 2 – Kontrollo email-in dal Konfirmo regjistrimin

Për të konfirmuar llogarinë tuaj, ju duhet të klikoni në linkun që do t'ju vijë me email në adresën që regjistruat në TiBO IPTV.

Hapi 3 – Merr Abonimin FALAS

Sapo të konfirmoni email-in e regjistrimit do të aktivizohet dhe abonimi juaj FALAS.

KUJDES: Ju mund të përfitoni vetëm 1 herë abonimin falas, më tej duhet të kryeni abonimin në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv.

Hapi 4 – Hyr dhe shijo

Për të hapur shërbimet TiBO, në menynë “Hyr” (Accedi) identifikohuni me të dhënat që regjistruat “Përdorues” dhe “Fjalëkalim” (apo Username, Password) dhe SHIKIM TË

KËNDSHËM.

Këto të dhëna janë të vlefshme njëkohësisht edhe për të provuar 1 ditë FALAS dhe aplikacionin tonë TiBO MOBILE TV per mobile apo tablet.

VINI RE: Nëse nuk mbani mend “Fjalëkalim-in” që keni regjistruar ju mund ta ndryshoni atë në çdo moment tek “Hyr/ Harrova Fjalëkalimin” (apo Accedi / Password dimenticata)

Pas mbarimit të abonimit FALAS, zgjidhni cilindo prej abonimeve TiBO SMART TV në një prej pikave të autorizuara të shitjes ose online në www.tibo.tv/bli.

Nëse nuk keni asnjë nga pajisjet android të përmendura më sipër, zgjidhja është lidhja me boxin tonë TiBO QuadCore i cili e ka aplikacionin të instaluar.

Sërish ka një mundësi ta provoni pa marrë përsipër koston. Nëse blini një nga abonimet me box, nëpërmjet ofertës “I KËNAQUR ose I RIMBURSUAR”, ju keni 10 ditë kohë për të provuar shërbimet e TiBO IPTV dhe nëse nuk ju pëlqen, e ktheni mbrapsht pakon dhe ne ju kthejmë pagesën e plotë.

Të gjitha ofertat tona me abonime për TV në Box apo Smart TV përfshijnë dhe abonimin për Mobile TV FALAS.

ABONOHU

Abonohu ​​në çdo kohë, kudo që të jesh.

Online: Europa: www.tibo.tv, America: www.tibousa.com

TiBO Shop 1: Brenda në terminal e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri

Tel: (355) 69 600 18 18. E-mail: tia@tibo.tv.

Negozio TiBO 2: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, "Kati i dytë", 1001, Tiranë, Shqipëri

Tel: (355) 67 600 67 67. Email: store@tibo.tv.

Distributore TiBO n Bot:

www.tibo.tv/dyqanet

Kujdesi i Klientit TiBO është dispozicion online 24 ore Non stop.

EUROPË, AUSTRALI, AZI, AFRICA: Tel: (355) 44 31 4444 | Cell: (355) 676006767 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@tibo.tv, Chat online: www.tibo.tv

AMERIKË, CANADA: Tel: (844) 842-6872 | Cell: (917) 775-5003 / (917) 775-5012 | Viber/Whatsapp (355) 689082244 | Email: info@tibo.tv, Chat online: www.tibousa.com

Shiko direkt në televizorin e Smart Android mbi 5.0 me Internet.

Menyja "Live TV" përfshin të gjitha kanalet e Platformës Digitalb, Supersport dhe RTSH, të gjitha kanalet Shqiptare të rajonit si dhe kanale ndërkombëtare.

Menyja "Video On Demand" përfshin mbi 1.500 filma të zhanreve të ndryshme, me titra shqip dhe anglisht si dhe filma për fëmijë në gjuhën shqipe.

Menyja "personale" të mundëson kontrollin mbi të dhënat e tua dhe informim mbi abonimin.

Novità nell'ultima versione 6.9.102

Last updated on Dec 29, 2022

Bug Fixing

Traduzione in caricamento...

Informazioni APP aggiuntive

Ultima versione

Richiedi aggiornamento TIBO TV 6.9.102

Caricata da

Kay Kay

È necessario Android

Android 5.0+

Available on

Ottieni TIBO TV su Google Play

Mostra Altro

TIBO TV Screenshot

Commento Loading...
Lingua
Lingua
Iscriviti ad APKPure
Sii il primo ad accedere alla versione anticipata, alle notizie e alle guide dei migliori giochi e app Android.
No grazie
Iscrizione
Abbonato con successo!
Ora sei iscritto ad APKPure.
Iscriviti ad APKPure
Sii il primo ad accedere alla versione anticipata, alle notizie e alle guide dei migliori giochi e app Android.
No grazie
Iscrizione
Successo!
Ora sei iscritto alla nostra newsletter.